Foștii candidați la alegerile din Râșcani continuă scandalul

Publicat:

Foștii candidați la alegerile din Râșcani continuă scandalul

La Râșcani, campania electorală continuă și după alegerea primarului. Actualul edil cere scuze publice din partea consilierului socialist, Vasile Secrieru, după ce acesta l-a învinuit pe rețelele de socializare că ar fi vinovat în scheme de vindere a terenurilor în cadrul ședinței.

Citeşte şi: Cutremur puternic aproape de Moldova – Stiripesurse.md


La rândul său, Secrieru spune că anume actualul edil în campania electorală a defăimat fracțiunea socialiștilor din care face parte, transmite Tvn.md.

„El m-a învinuit pe mine personal în calitate de primar și fracțiunea noastră că noi suntem inițiatorii vânzării terenurilor în consiliul orășenesc, doar că ei sunt inițiatorii încă în 14 septembrie, când a fost ședința consiliului, unde fracțiunea socialiștilor, toți membrii au votat pentru toate deciziile pentru începerea procesului de delimitare a terenurilor”, a spus primarul orașului Râșcani, Victor Bogatico.

Foștii candidați la alegerile din Râșcani continuă scandalul

„În primul rând dumnealui ar trebui să-și ceară scuze că în cadrul campaniei electorale s-a exprimat foarte urât despre consilierii din fracțiunea noastră. Întrebați-l de ce s-a exprimat urât și pe urmă o să discutăm”, a declarat consilierul Vasile Secrieru.

Menționăm că în turul II al alegerilor din 19 noiembrie, Victor Bogatico din partea fracțiunii „Partidului Nostru”, a acumulat 2.098 de voturi, iar contracandidatul său de la partidul Socialiștilor, Vasile Secrieru, 1.704 voturi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

117 grădinițe din Chișinău își vor sista temporar activitatea în perioada de vară

117 grădinițe din Chișinău își vor sista temporar activitatea în perioada de vară Peste o sută de instituții de educație preșcolară din orașul Chișinău și...

Oficialii georgieni vor intra pe lista neagră a Washingtonului

Oficialii georgieni vor intra pe lista neagră a Washingtonului Funcționarii responsabili de promovarea legii georgiene privind „agenții străini” de tip rusesc ar putea fi supuși...

Ruşii au ocupat o localitate-cheie din Lugansk

Ruşii au ocupat o localitate-cheie din Lugansk Rusia a anunţat luni ocuparea satului Bilogorvka (Bilohorivka), unul dintre ultimele rămase necucerite în regiunea ucraineană Lugansk, a...

A fugit de război cu motocicleta… dar a fost prins în Moldova

A fugit de război cu motocicleta... dar a fost prins în Moldova Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost prins la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.