Fostul vicepreşedinte de la Pfizer RUPE TĂCEREA: ‘Guvernul TE MINTE într-un fel care poate duce la moartea ta!’

Publicat:

‘Uită-te pe fereastră și gândește-te „de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental?” Pentru că, cred că răspunsul este, ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și pe familia ta.’

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer și Şef Ştiinţific pentru Alergii și Căi Respiratorii, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi și s-a retras din gigantul farmaceutic cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” din domeniul său, a acordat in interviu telefonic pentru LifeSiteNews.


El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la COVID-19, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar pentru „pașapoarte de vaccin” și puternica posibilitate de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult dincolo de masacrul trăit în războaiele și masacrele din secolul al XX-lea.

Principalele sale argumente sunt:

1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.

2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurii adevărului.

3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de reîncărcare” („rapel”) inutile pentru „variante”. Companiile intenționează să producă miliarde de flacoane, în plus față de actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19.

4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Agenția Europeană pentru Medicamente, au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au fost aprobate pentru autorizarea utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor fi obligate să „să efectueze orice studii clinice de siguranță. ”

5. Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „merg de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, [injectând] o secvență genetică superfluă pentru care nu este absolut nevoie sau justificare.”

6. De ce fac asta? Întrucât nu este evident niciun motiv benign, utilizarea pașapoartelor vaccinale împreună cu o „resetare bancară” ar putea provoca un totalitarism nemaivăzut vreodată de omenire. Amintind răul lui Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne un rezultat logic.

7. Faptul că acest lucru ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea trebuie să „lupte ca nebuna pentru a se asigura că acel sistem nu se va forma niciodată”.

Dr. Yeadon se descrie ca un „tip plictisitor” care a plecat „să lucreze pentru o mare companie de medicamente … ascultând principalele emisiuni naționale și citind ziarele cu pagini mari”.

Continuând, el a spus: „Dar în ultimul an mi-am dat seama că guvernul meu și consilierii săi MINT poporul britanic cu privire la tot ce are de-a face cu acest coronavirus. Cu absolut totul. Este o eroare această idee de transmitere asimptomatică și că nu aveți simptome, dar sunteți o sursă de virus. Că blocajele funcționează, că măștile au o valoare de protecție evident pentru tine sau pentru altcineva și că variantele sunt lucruri înfricoșătoare și chiar trebuie să închidem granițele internaționale în cazul în care intră unele dintre aceste variante străine urâte.

Sau, apropo, pe lista actuală a vaccinurilor pe bază de gene pe care am făcut-o în mod miraculos, vor exista niște vaccinuri „de reîncărcare” pentru a face față variantelor care scapă de imunitate.

„Tot ceea ce ți-am spus, fiecare dintre aceste lucruri este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională se bazează pe faptul că toate acestea sunt în mare măsură corecte, dar toate sunt greșite ”.

„Conspirație” și nu doar „oportunism convergent”

„Dar ceea ce aș vrea să fac este să vorbesc despre evadarea imunitară, deoarece cred că probabil va fi jocul final pentru tot acest eveniment, care cred că este probabil o conspirație. Anul trecut am crezut că a fost ceea ce am numit „oportunism convergent”, adică o grămadă de diferite grupuri de părți interesate au reușit să se arunce asupra unei lumi în haos pentru a ne împinge într-o anumită direcție. Așadar, părea cumva că aveam o legătură, dar eram pregătit să spun că era doar convergență ”.

„Cred [acum] că este naiv. Nu există nicio îndoială în mintea mea că brokerii de putere foarte semnificativi din întreaga lume au planificat fie să profite de următoarea pandemie, fie au creat pandemia. Unul dintre aceste două lucruri este adevărat, deoarece motivul pentru care trebuie să fie adevărat este că zeci și zeci de guverne spun toate aceleași minciuni și fac aceleași lucruri ineficiente care costă în mod demonstrabil vieți.

„Și vorbesc despre același tip de scenariu viitor, care este:„ Nu vrem să vă mișcați din cauza acestor varminte plictisitoare, a acestor „variante” – pe care le numesc „paralele” apropo, pentru că sunt la fel de drăguţe – dar toți spun acest lucru și toți spun „nu vă faceți griji, vor exista vaccinuri„ rapeluri ”care vor face față potențialilor evadați.” Toți spun acest lucru atunci când este evident un nonsens.”

Posibil sfârşit de joc: „pașapoarte” de vaccin legate de indemnizațiile de cheltuieli, cu un control amănunțit

„Cred că sfârșitul jocului va fi, “toată lumea primește un vaccin ”… Toată lumea de pe planetă va fi convinsă, cajolată, nu prea mandatată, să se înghesuie la vaccin.

„Când vor face acest lucru, fiecare individ de pe planetă va avea un nume sau un ID digital unic și un indicator al stării de sănătate care va fi„ vaccinat ”sau nu … și oricine deține acest tip de bază de date unică, operabil la nivel central, aplicabil peste tot pentru a controla, pentru a oferi așa ceva, un privilegiu, puteți fie să treceți acest prag special, fie să efectuați această tranzacție specială sau nu în funcție de [ceea ce] decid operatorii din acea bază de date a populației umane. Și cred că despre asta este vorba, pentru că odată ce ați obținut asta, devenim jucării și lumea poate fi așa cum doresc controlorii acelei baze de date.

„De exemplu, s-ar putea să descoperiți că după o resetare bancară pe care o puteți folosi numai folosind o aplicație care se hrănește de fapt cu această [bază de date], ID-ul dvs., numele dvs., [și] starea dvs. de sănătate.”

„Și, da, cu siguranță trecerea unei frontiere internaționale este cea mai evidentă utilizare pentru aceste pașapoarte de vaccinare, așa cum se numesc, dar am auzit deja despre ele că ar putea fi necesare pentru a intra în spații publice, spații publice închise . Mă aștept ca, dacă s-ar dori, să nu mai poți ieși din casă în viitor fără privilegiul corespunzător oferit de această aplicație.

„Dar, chiar dacă nu este [adevăratul] [intenția campaniei de vaccinare], nu contează, faptul că ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea [citind] acest lucru ar trebui să lupte nebuneşte pentru a se asigura că sistemul [pașaportul vaccinului] nu se formează niciodată. ”

„[Cu un astfel de sistem], iată un exemplu despre ceea ce ar putea să te facă să faci și cred că așa vor face [oamenii] să facă.

„Ați putea inventa o poveste despre un virus și variațiile sale, mutațiile sale în timp. Ai putea să inventezi povestea și să te asiguri că o încorporezi prin mass-media captivă, să te asiguri că nimeni nu o poate contracara prin cenzurarea surselor alternative, apoi oamenii sunt acum familiarizați cu această idee că acest virus suferă modificări, pe care îl face și că îl produce în variante, ceea ce este adevărat [și], care ar putea fenta sistemul imunitar și asta este o minciună.

„Dar, totuși, vă vom spune că este adevărat, iar atunci când vă spunem că este adevărat și spunem„ dar avem leac, iată un vaccin suplimentar ”, veți primi un mesaj , bazat pe acest sistem global de identificare: „Bing!”, va apărea și va spune „Dr. Yeadon, e timpul pentru vaccinul tău de completare. Și, apropo, va spune „privilegiile imune existente rămân valabile timp de patru săptămâni. Dar dacă nu vă primiți vaccinul de reîncărcare în acel moment, din păcate veți fi în mod negativ o „persoană în afară” și nu vreți asta, nu-i așa? vor merge și vor primi vaccinul de completare. ”

Guvernul minte, Big Pharma merge înainte, regulatorii de medicamente se îndepărtează și posibila „depopulare în masă”

„Dar vă voi explica, pentru că sunt calificat să comentez. Nu știu despre ce este Vanden Bossche. Nu a existat nicio posibilitate, bazându-se pe toate variantele care se află în domeniul public, aproximativ 4000 dintre ele, niciuna dintre ele nu va scăpa de imunitate [adică devine mai periculos].

„Cu toate acestea, politicienii și consilierii din domeniul sănătății (pentru o mulțime de guverne) spun că sunt. Mint. Ei bine, de ce ai face asta?

„Iată celălalt lucru, în paralel, au spus companiile farmaceutice, mai multe dintre ele, ne va fi destul de ușor să ne ajustăm vaccinurile pe bază de gene și le putem grăbi prin dezvoltare și vă putem ajuta.

„Și iată partea reală înfricoșătoare, autoritățile de reglementare globale ale medicamentelor precum [Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente] FDA, agenția japoneză pentru medicamente, Agenția Europeană pentru Medicamente, s-au reunit și au anunțat … deoarece vaccinurile de rapel vor fi considerate atât de asemănătoare cu cele pe care le-am aprobat deja pentru autorizarea utilizării de urgență, nu vom solicita companiilor farma să efectueze studii clinice de siguranță.

„Deci, aveți pe de o parte, guvernele și consilierii lor care vă mint că variantele sunt suficient de diferite de virusul actual încât, chiar dacă sunteți imuni la expunerea naturală sau la vaccinare, sunteți un risc și trebuie să veniți și să luați acest vaccin suplimentar. Deci, cred că niciuna dintre acestea nu este adevărată. Deci, de ce compania de medicamente produce vaccinuri de rapel? Și [cu] autoritățile de reglementare au ieșit din drum – și dacă Yeadon are dreptate și sunt sigur că am sau nu ți-aș spune asta – te arunci de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, o secvență genetică superfluă pentru care nu este absolut nevoie sau justificare.

„Și dacă ai vrea să introduci o caracteristică care ar putea fi dăunătoare și ar putea fi chiar letală și o poți chiar regla pentru a spune„ hai să o introducem într-o genă care va provoca leziuni hepatice pe o perioadă de nouă luni ”sau, provoacă insuficienţă renală, dar nu până nu vei întâlni acest tip de organism [ar fi posibil]. Biotehnologia vă oferă modalități nelimitate, sincer, de a răni sau de a ucide miliarde de oameni.

„Și întrucât nu mă pot gândi la o explicație benignă pentru niciunul dintre pași: variante, vaccinuri de completare, fără studii de reglementare … nu numai că nu mă pot gândi la o explicație benignă, pașii descriși și scenariul descris, iar rezolvarea necesară pentru această problemă falsă va permite ceea ce tocmai am descris: secvențe de gene necunoscute și inutile injectate în brațele a miliarde de oameni, fără niciun motiv.

„Sunt foarte îngrijorat că aceste căi vor fi folosite pentru depopularea în masă, pentru că nu mă pot gândi la nicio explicație benignă”.

Variantele „absurd imposibil” vor scăpa de imunitate, „doar o minciună”

„Dacă vă pot arăta că un lucru major pe care guvernele din întreaga lume le spun oamenilor este o minciună, ar trebui să vă bazaţi pe cei 32 de ani de opinie cu experiență, care spune că cea mai mare parte, dacă nu toate, este o minciună”.

„Cea mai diferită variantă este diferită cu doar 0,3% față de secvența inițială trimisă prin e-mail din Wuhan în … ianuarie 2020. 0,3% [este] cea [variantă] care este cea mai diferită de pe planetă până acum. Și acum un alt mod de a spune este că „toate variantele sunt 99,7% identice una cu cealaltă”.

„Acum, s-ar putea să vă gândiți:„ hmm, 0.3%, este suficient [pentru a scăpa de imunitate și a deveni mai periculos]? ”Răspunsul este nu. Pleacă, știi acum, pleacă de aici …

„Sistemul imunitar uman este un miracol. Ceea ce face atunci când se confruntă cu un agent patogen nou ca acesta, aveți celule profesionale, acestea sunt numite celule profesionale care prezintă antigen – sunt un fel de lucruri dure, care tind să nu cedeze virușilor. Și treaba lor este să prindă lucruri străine în mediul apropiat și să le rupă membrele de pe membre [în interiorul celulei]. Ei chiar le-au tăiat în sute de bucăți. Și apoi prezintă aceste piese pe suprafețele celulei lor către alți biți ai sistemului tău imunitar și, în mod uimitor, datorită variabilității pe care ți le-au dat Dumnezeu și natura, o mare variabilitate pentru a recunoaște lucrurile străine, iar corpul tău ajunge să folosească 15-20 diferite motive specifice pe care le observă despre acest virus. Se numesc epitopi, practic sunt doar niște mici fotografii ale detaliilor despre acest virus. Asta fac ei. Și asta este ceea ce se numește repertoriul dvs., repertoriul dvs. imunitar este ca 20 de fotografii diferite precise, prim-planuri, ale diferitelor bucăți ale acestui virus.

„Acum, dacă se schimbă o mică parte din virus, cum ar fi 0.3% pe care tocmai l-am descris, dacă sunteți reinfectat de acea variantă, celulele dvs. profesionale se asmut spre virusul respectiv și îl taie în bucăți, le prezintă din nou și iată și iată, majoritatea pieselor pe care le-ați văzut și recunoscut deja, sunt încă acolo în variante.

„Nu există absolut nicio șansă ca toți să nu fie recunoscuți și asta este necesar pentru evadarea imunitară, pentru a scăpa de imunitatea ta. Trebuie să vă prezinte ca un nou agent patogen. Trebuie să fie suficient de diferit încât, atunci când este tăiat de celulele de verificare profesionale, nu va găsi în mare parte același lucru pe care l-a văzut înainte. Și acest lucru este pur și simplu absurd atunci când ați variat doar 0,3%, deci este de 99,7% (similar).

„Puteți să verificați acest lucru uitându-vă la lucrările unei persoane numite Alison Tarke. Există, de asemenea, Shane Crotty și toți ceilalți coautori.

„Și înaintea lor, provenind din înțelegerea mea teoretică a imunității multi-locus, ceea ce tocmai am încercat prost să descriu, ceea ce se întâmplă de fapt … Dacă [sistemul imunitar] este prezentat cu ceva care conține chiar și jumătate din acele piese similare, nu există nicio modalitate în care corpul tău să spună „acesta este un agent patogen nou”.

„Și, deci, ideea că 0,3% ar putea avea chiar șanse de a evita imunitatea este doar o minciună. Nu este nici măcar o divergenţă de opinie.

„Nu cred că 3% ar fi suficient. Este o variație de 10 ori mai mare decât a avut loc în 16 luni [cu acest virus]. Nici măcar nu cred că 30% diferență ar fi suficientă. Deci, spun că o variație de 100 de ori mai mare decât s-a întâmplat de fapt, m-ar lăsa să pun un mare pariu asupra sistemului imunitar uman, nefiind păcălit că aceștia sunt agenți patogeni noi.

„Am discutat asta cu mai mulți profesori de imunologie și au fost de acord cu mine, este de genul:„ de ce mă întrebi asta? ”

„Deci, cred că ceea ce tocmai am spus este că guvernele și consilierii lor din mai multe țări mint despre variante. Acesta este un lucru masiv! Ar trebui să o verifici. Cititorii dvs. ar trebui să o verifice. Dacă este adevărat, nu crezi că este terifiant ?! Pentru mine a fost atunci când mi-am dat seama.

„Așadar, ei mint despre variante și apoi, desigur, deoarece [variantele] nu sunt cu adevărat diferite, nu aveți nevoie de un vaccin„ suplimentar ”. Acum ar trebui să vă ciunga din păr, pentru că asta fac ei chiar acum! ”

„Se produc miliarde de flacoane din el. Și ele vor fi disponibile până la sfârșitul anului.

„Și cred că vor solicita oamenilor mai întâi, să se afle în baza de date a pașapoartelor pentru vaccinuri dintr-o singură lume, iar apoi vor continua tot mai mult și, dacă va dura ceva mai mult, va dura puțin mai mult.

„Dar asta nu dispare. Nu va dispărea până când suficientă lume, dacă o va face vreodată, va spune „faceţi o grămadă de fraude și ne luăm libertățile înapoi, astfel încât să nu poți să mai faci asta”.

„Pentru că o persoană care strigă în pustiu și toți ceilalți academicieni privesc în altă parte, ne va face să coborâm la vale asta poate cu o săptămână mai târziu decât dacă nu aș fi spus nimic, dar tot ajungem în iad.

„Așadar, de aceea sunt speriat.

„Variantele nu sunt diferite. Le numesc „paralele” … sunt cam la fel. Nu sunt diferite. Prin urmare, nu aveți nevoie de un vaccin suplimentar, așa că nu vă apropiați de niciunul dintre ele. ”

„De ce mă minte guvernul meu?” Pentru că „te vor ucide”.

„[Și dacă recunoașteți că guvernele noastre sunt implicate într-o minciună majoră verificabilă], vă sugerez să vă opriți aici din lectură și mergeți la cină. Stop. Uită-te pe fereastră și gândește-te: „de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental?” Pentru că, cred că răspunsul este, ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și pe familia ta.

„Eugenienii au pus mâna pe pârghiile puterii și acesta este un mod cu adevărat ingenios de a vă face să vă aliniați și să primiți ceva nespecificat care vă va deteriora. Nu am nicio idee despre ce va fi de fapt, dar nu va fi un vaccin pentru că nu aveți nevoie de unul. Și nu te va ucide la capătul acului, pentru că ai vedea asta.

„Ar putea fi ceva care va produce o patologie normală, va fi în diferite momente între vaccinare și eveniment, va fi plauzibil de negat, deoarece va exista altceva în lume în acel moment, în contextul căruia decesul dvs. , sau cel al copiilor tăi va arăta banal.

„Asta aș face eu dacă aș vrea să scap de 90 sau 95% din populația lumii. Și cred că asta fac ei acum.”

„Acum nu știu [cu siguranță] că vor folosi acel [sistem] pentru a te ucide, dar nu mă pot gândi la un motiv benign și cu această putere ei cu siguranță ar putea să îţi facă rău sau să te controleze , deci ar trebui să obiectați [și să vă opuneți cu tărie]. ”

Oamenii nu pot face față acestui nivel de rău, dar sovieticii, Hitler, Mao au demostrat că este posibil

„Mi-a devenit absolut clar, chiar și atunci când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoscuți … și ei pot spune că le spun ceva important, dar ajung la punctul [unde spun eu” că guvernul tău te minte într-un mod care ar putea duce la moartea ta și a copiilor tăi, „și ei nu pot începe să se angajeze în această. Și cred că poate 10% dintre ei înțeleg ceea ce am spus și 90% dintre aceștia își ignoră înțelegerea, deoarece este prea dificil. Și îngrijorarea mea este că vom pierde acest lucru, deoarece oamenii nu vor fi preocupaţi de posibilitatea ca cineva să fie atât de rău …

„Dar vă reamintesc ce s-a întâmplat în Rusia în secolul XX, ce s-a întâmplat în 1933-1945, ce s-a întâmplat în Asia de Sud-Est, în unele dintre cele mai îngrozitoare perioade din perioada postbelică. Și, ce s-a întâmplat în China cu Mao și așa mai departe.

„Trebuie doar să privim în urmă două sau trei generații. În jurul nostru există oameni care sunt la fel de răi ca oamenii care fac asta. Sunt în jurul nostru. Deci, le spun oamenilor, singurul lucru care îl marchează cu adevărat pe acesta este magnitudinea sa.

„Dar, de fapt, acest lucru este probabil mai puțin sângeros, este mai puțin personal, nu-i așa? Oamenilor care conduc asta … le va fi mult mai ușor. Nu trebuie să tragă pe nimeni în față. Nu trebuie să bată pe cineva până la moarte cu o bată de baseball sau să-l înghețe, să-l înfometeze, să-l facă să lucreze până când moare. Toate aceste lucruri s-au întâmplat cu două sau trei generații în urmă, iar bunicii sau străbunicii noștri au fost fie victime ale acestui lucru, fie au fost de fapt membri ai acestuia, sau cel puțin au fost martori ai acestuia din străinătate. Cât de aproape suntem.

„Și tot ce spun este că unele schimbări de genul acesta se întâmplă din nou, dar acum folosesc biologia moleculară.

„Și oamenii care sunt de acord cu asta, cred că probabil ar spune:„ Urmam doar ordine ”, pe care le-am mai auzit înainte.

„Dar știu, pentru că am vorbit cu o mulțime de oameni, iar unii dintre ei au spus„ Nu vreau să cred că ai dreptate, așa că o voi lăsa deoparte, dar dacă este adevărat, mă voi descurca … tot ce trebuie să faceți este să găsiți un motiv bun pentru a spune oamenilor: „Nu luați vaccinul decât dacă aveți un risc medical de a muri de virus!” Asta mi se pare e replică destul de bună!”

În căutare soluției – „Avem nevoie de Dumnezeu”

„Sunt un om de știință și vă pot spune că vorbind cu non-oamenii de știință, folosind știința ca instrument, nu va funcționa. Va eșua.

„Deci, avem nevoie de filozofi, oameni care înțeleg logica, religia, așa ceva, [ei] trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească într-o limbă pe care oamenii o vor înțelege. Pentru că, dacă o lăsăm pe seama oamenilor de știință, oameni ca mine, deși sunt bine intenționat, sunt ca un extraterestru care gâlgâie în faţa oamenilor de pe stradă. Ei nu vor crede că guvernul îi va minți, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le facă rău, dar ei [fac astfel de lucruri] “.

În cele din urmă, într-o corespondență prin e-mail, dr. Yeadon a concluzionat: „Am început mă împac cu semnătura „Fie ca Dumnezeu să ne mântuiască ”, deoarece cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice alt moment de la al doilea război mondial încoace”.

Material publicat de LIFE SITE , preluat şi adaptat de Black News.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase De la independența sa acum peste treizeci de ani, Republica Moldova...

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului Săptămâna trecută, Parlamentul a fost gazda mai multor grupuri de elevi cu vârsta cuprinsă...

Ultima zi a recensământului populației

Ultima zi a recensământului populației Astăzi, 7 iulie, este ultima zi a recensământului populației. Conform datelor preliminare prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS), în...

În posturile vamale, fluxul de trafic a constituit 12 228 de perfectări pe sensurile de intrare/ieșire în/din Republica Moldova

În posturile vamale, fluxul de trafic a constituit 12 228 de perfectări pe sensurile de intrare/ieșire în/din Republica Moldova Perioada: ora 07:00, data 06.07.2024 până...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.