FOTO – Gafa uriașă a ucrainenilor înaintea meciului cu România de la Euro 2024

Publicat:

FOTO – Gafa uriașă a ucrainenilor înaintea meciului cu România de la Euro 2024

România conduce, la această oră, cu trei goluri în meciul disputat cu Ucraina în faza grupelor Euro 2024.  Meciul din grupa E a început la ora 16.00. Echipa națională de fotbal a României a învins luni la Munchen reprezentativa Ucrainei, în primul meci de la Campionatul european de fotbal din Germania.

Tricolorii au făcut un meci tactic perfect gândit de Edward Iordănescu, s-au impus cu 3-0 (1-0) și conduc pentru moment în Grupa E.  Cu doar câteva ore înainte de start, Federația de Fotbal din Ucraina a comis o gafă uriașă, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Înaintea partidei, Federația Ucraineană de Fotbal a postat pe rețelele de socializare echipamentul pe care jucătorii îl vor purta. Acesta conține o greșeală evidentă, arătând lipsa de cunoștințe despre steagurile națiunilor.
Pe echipamentul de culoare albastră, deasupra marcajului turneului, data și ora meciului, precum și echipele, apar drapelele celor două națiuni. Cu toate acestea, steagul României este reprezentat greșit: în loc de culoarea albastră, ucrainenii au folosit negrul, transformând astfel tricolorul românesc în steagul Belgiei, altă echipă din Grupa E de la Euro 2024, relatează gsp.ro.
Ulterior, Federația de Fotbal din Ucraina a conștientizat eroarea și a șters postarea, dar jurnaliștii români au reușit să captureze gafa.
În plus, meciul din această seară între România și Ucraina este marcat de o decizie importantă: UEFA a interzis steagurile cu Rusia în tribune, la cererea Federației Ucrainene de Fotbal. Aceasta a solicitat interdicția după ce la meciurile Germania – Scoția și Serbia – Anglia au apărut drapele ale Rusiei, țară care a invadat Ucraina în urmă cu doi ani.
content-image

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina salută numirea lui Rutte la şefia NATO

Ucraina salută numirea lui Rutte la şefia NATO Preşedinţia ucraineană salută miercuri numirea premierului olandez în exerciţiu Mark Rutte în postul de secretar general al...

Fostul procuror Popov este liber să se facă avocat

Fostul procuror Popov este liber să se facă avocat Învinuit într-un dosar de îmbogățire ilicită și fals în declarații publice, fostul procuror Ruslan Popov are...

Rusia, condamnată de CEDO cu privire la încălcări grave ale drepturilor omului în Crimeea

Rusia, condamnată de CEDO cu privire la încălcări grave ale drepturilor omului în Crimeea Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat încălcări ale drepturilor...

România va avea centre de dezintoxicare şi recuperare pentru dependenţii de droguri

România va avea centre de dezintoxicare şi recuperare pentru dependenţii de droguri Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul care completează art. 22 din Legea 143/2000...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.