FOTO – Geamurile cabinei de pilotaj și botul unui avion de linie, distrus de o furtună puternică cu grindină

Publicat:

Geamurile cabinei de pilotaj și botul unui avion de linie, distrus de o furtună puternică cu grindină

Un zbor al companiei Austrian Airlines a suferit avarii semnificative din cauza grindinei, care a smuls duminică o parte din botul avionului, a anunțat compania aeriană.

Avionul zbura din Palma de Mallorca, Spania, spre Viena, Austria, când a fost lovit de o furtună puternică, a precizat Austrian Airlines într-o declarație pentru ABC News. Grindina a distrus geamurile cabinei de pilotaj şi botul avionului, care, potrivit fotografiilor, părea să se fi rupt, potrivit stiripesurse.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale


Furtuna a distrus botul şi geamurile avionului în doar câteva minute

„Cred că mai aveam aproximativ 20 de minute până la aterizare când am intrat într-un nor de grindină și furtună, iar turbulențele au început”, a declarat Emmeley Oakley, un pasager al zborului, pentru ABC News prin intermediul unui mesaj text.

Oakley a spus că, în interiorul cabinei, au putut auzi grindina în timp ce lovea aeronava lor.

În timp ce avionul – un Airbus A320 – trecea prin zona de vreme severă, despre care compania aeriană a spus că nu era vizibilă pe radar pentru echipajul din cabina de pilotaj, a fost făcut un apel Mayday din cauza avariilor.

Oakley a estimat că avionul a avut nevoie de aproximativ două minute pentru a zbura prin furtuna.

În ciuda momentelor dificile, avionul a aterizat în siguranță pe aeroportul Viena-Schwechat, fără ca vreun pasager să fie rănit, a precizat Austrian Airlines.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Echipa tehnică a Austrian Airlines inspectează în prezent avariile.

„Abia când am ieșit din avion am văzut că lipsește botul! Piloții au făcut într-adevăr o treabă excelentă, menținând lucrurile cât se poate de lin și în siguranță”, a spus Oakley.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Turneul lui Taylor Swift în Europa este mai valoros decât Olimpiada

Turneul lui Taylor Swift în Europa este mai valoros decât Olimpiada De la idol al muzicii pop la fenomen macroeconomic studiat chiar și de băncile...

Jocurile video se implică în lupta împotriva schimbărilor climatice

Jocurile video se implică în lupta împotriva schimbărilor climatice Industria jocurilor video face pași importanți în direcția conștientizării schimbărilor climatice, prin crearea unor titluri care...

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay. Deşi nu este vorba de ţinute...

Pantofii albaştri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley s-ar putea vinde cu 120.000 de lire sterline la licitaţie

Pantofii albaştri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley s-ar putea vinde cu 120.000 de lire sterline la licitaţie Pantofii albastri din piele întoarsă purtaţi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.