Penelope Cruz a fost recompensată cu un premiu Cesar onorific pentru întreaga carieră

Publicat:

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a fost recompensată cu un premiu Cesar onorific, ce i-a fost atribuit pentru întreaga carieră, vineri seară, la Paris, relatează lefigaro.fr.

Actriţa franceză Marion Cotillard a susţinut un discurs introductiv, în care a lăudat talentul interpretativ al colegei sale de breaslă, conform agerpres.


“Aura ta este magnetică, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Prezenţa ta este o sursă de inspiraţie. Eşti luminoasă. Ceea ce te face atât de luminoasă este libertatea ta. Penelope, te iubesc”, a declarat Marion Cotillard, care a rostit ultima propoziţie în limba spaniolă.

Citește și : Burkina Faso : Atac la sediul Statului Major al forţelor armate. Cel puțin 30 de persoane au fost ucise

Penelope Cruz a primit premiul Cesar onorific din mâinile cineastului spaniol Pedro Almodovar, care, în momentul în care a păşit pe scenă, a fost întâmpinat de spectatorii prezenţi în sală cu aplauze şi ovaţii în picioare.

“Există ceva natural în ea, care îi aduce nobleţe şi strălucire”, a declarat Pedro Almodovar referindu-se la renumita actriţă spaniolă, considerată “muza” lui, înainte de a o compara cu alte artiste celebre, precum Sophia Loren, Juliette Binoche şi Marion Cotillard.

Penelope Cruz, foarte emoţionată, a rostit de mai multe ori cuvântul “mulţumesc”, în faţa spectatorilor care s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda. “În această seară, vreau să mulţumesc vieţii. Nici în cele mai nebuneşti vise ale mele nu m-aş fi imaginat aici la Paris, pentru a primi acest premiu. Franţa a fost întotdeauna foarte generoasă cu mine”, a spus vedeta spaniolă.

“Marion, te iubesc”, i-a răspuns ea actriţei Marion Cotillard, înainte de a se adresa regizorului ei preferat, Pedro Almodovar. “Îţi mulţumesc pentru omagiul pe care îl aduci femeilor prin intermediul filmelor tale şi îţi mulţumesc că m-ai inclus în creaţia ta cinematografică”, a adăugat Penelope Cruz.

Cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Cesar are loc la ora transmiterii acestor informaţii în sala de spectacole Pleyel din Paris.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova Trei biblioteci școlare vor fi modernizate și...

Guvernul îl obligă pe Vlad Plahotniuc să vândă rămășițele holdingului media GMG

Guvernul îl obligă pe Vlad Plahotniuc să vândă rămășițele holdingului media GMG Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională, condus de premierul Dorin Recean,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.