FSB-ul a arestat un bărbat care trimitea bani armatei ucrainene

Publicat:

Un cetăţean rus, rezident al regiunii Amur din Extremul Orient rus, a fost arestat pentru că a transferat bani către Forţele Armate ale Ucrainei, a anunţat luni Serviciul Federal de Securitate din Rusia (FSB), transmite EFE, potrivit agerpres.

“FSB a stopat activităţile ilegale ale unui bărbat născut în regiunea Lviv (Ucraina) şi cetăţean rus care locuieşte în regiunea Amur”, se arată în comunicatul oficial.


Citeşte şi: Şoigu a vizitat trupele ruse din Ucraina – Black News

Bărbatul, potrivit sursei menţionate, este acuzat de înaltă trădare pentru că a efectuat “peste zece transferuri” către armata ucraineană pentru achiziţionarea de drone, cvadricoptere, muniţie şi echipament militar.

Acuzaţiile împotriva persoanei reţinute i-ar putea aduce acesteia o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 12 şi 20 de ani.

Citeşte şi: Un şarpe uriaş a fost găsit lângă o parcare din Viena – Black News

Săptămâna trecută, serviciile de securitate ruse au arestat un locuitor din regiunea Habarovsk, în Orientul Îndepărtat al ţării, pentru că a oferit “asistenţă financiară’ părţii inamice prin transferuri efectuate de “terţe părţi”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei Drone ucrainene au atacat şi au incendiat două depozite de combustibil în noaptea de...

Doi ucraineni care au trecut granița ilegal în România au fost prinși de jandarmi în Maramureș

Doi ucraineni care au trecut granița ilegal în România au fost prinși de jandarmi în Maramureș Doi ucrainieni care au trecut ilegal frontiera de stat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.