X

Garda Tânără a socialiștilor și-a ales un nou președinte

Garda Tânără a socialiștilor și-a ales un nou președinte

Aripa tânără a PSRM, mișcarea „Garda Tânără” s-a întrunit astăzi la congres, unde a fost ales un nou președinte al organizației. La întrunire a participat și liderul socialiștilor, Igor Dodon, care a ținut un discurs.

„Am participat și am ținut un discurs în cadrul Congresului organizației de tineret a Partidului Socialiștilor, „Garda Tînără”. Delegații Congresului au ales astăzi un nou președinte al organizației – Ecaterina Medvedeva, potrivit unimedia.info.

Citește și : Deputații BCS se plâng la Curtea Constituțională

Am salutat activiștii organizației, menționând, că aceasta este cea mai puternică mișcare de tineret din țara noastră. Le-am mulțumit tinerilor pentru implicarea lor în viața poporului, pentru participarea activă la evenimente sociale, pentru patriotismul lor și pentru atitudinea demnă față de istoria și tradițiile noastre.

Citește și : Situaţie ALARMANTĂ la Bălţi! Autorităţile locale revin la măsurile luate în pandemie

Am subliniat, că ei sunt speranța noastră, iar viitorul Moldovei este în mâinile lor. Le-am urat să continue să meargă înainte, să realizeze cu succes toate obiectivele stabilite și să persevereze în atingerea scopurilor propuse”, a scris Igor Dodon.

Tags: Ecaterina MedvedevaGarda Tînărăpresedintetineret
Politică