X

George Simion s-a prezentat în Mexic ca viitorul președinte al României

George Simion s-a prezentat în Mexic ca viitorul președinte al României

Aflat în Mexic la o conferință politică a conservatorilor (Conservative Political Action Conference-CPAC), preşedintele partidului extremist AUR George Simion s-a lăudat, în discursul său, că e viitorul președinte al României.

„Anul acesta, în România avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale. Voi fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, unde cel mai probabil mă voi confrunta cu candidatul social-deomcrat. În faţa voastră este viitorul preşedinte al României!”, a spus Simion, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Liderul AUR le-a spus mexicanilor că în România partidul său e considerat „extremist”, de ce? „Pentru că luptăm pentru libertate si pentru drepturi, iar timpul va demonstra că noi avem dreptate”, a explicat Simion.

El a mai spus că  „este nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste din întreaga lume pentru a apăra valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa în Dumnezeu” și și-a exprimat speranţa că alegerile din SUA vor fi câştigate de Donald Trump.

Mai mult, Simion a indicat că vine dintr-o țară fost comunistă și că pentru el și „generația sa” este ciudat să admită că „o nouă formă de marxism şi leninism şi dictatură vine tocmai din ţări care odată erau considerate libere”.

 

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

„Noi, conservatorii, suntem cei care ne revoltăm împotriva celor care vor să ne calce în picioare drepturile, libertăţile, valorile noastre (…) Avem nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste de pretutindeni. Este timpul să ne dăm mâna şi să ne apărăm valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa noastră în Dumnezeu. În faţa atacurilor politice din partea stângii şi a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preţ pentru noi: Dumnezeu, naţiunea, familia şi libertatea. Avem datoria de a proteja tot ce ne este drag, de a lupta pentru normalitate într-o lume care încearcă să ne impună anormalitatea”, a mai spus liderul AUR.

Tags: George Simionmexicpresedinte
Externe