Gérard Depardieu are iar probleme cu Justiţia! O altă femeie îl acuză de agresiune sexuală

Publicat:

Gérard Depardieu are iar probleme cu Justiţia! O altă femeie îl acuză de agresiune sexuală

O femeie a depus în ianuarie o plângere împotriva actorului Gérard Depardieu pe care îl acuză de agresiune sexuală comisă în timpul unei filmări în Doué-en-Anjou (departamentul Maine-et-Loire, vest) în martie 2014, conform unui document consultat joi de AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Plângerea a fost depusă la 9 ianuarie 2024 la un comisariat din Paris pentru “agresiune sexuală asupra unei persoane vulnerabile de către o persoană care abuzează de autoritatea funcţiei sale”.


Faptele reclamate ar data din martie 2014, potrivit documentului.

Citeşte şi: Un fost informator al FBI a fost inculpat pentru că a minţit în legătură cu fiul lui Biden – Stiripesurse.md

Potrivit ziarului local Le Courrier de l’Ouest, incidentele relatate de femeie, o fostă asistentă în vârstă de 24 de ani la acea vreme, au avut loc “în timpul filmărilor la pelicula ‘Le magicien et les siamois’, în regia lui Jean-Pierre Mocky”.

Intervievată de ziarul regional, tânăra femeie, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a povestit despre “palmele lui pe tot corpul (ei)” şi despre “cuvintele indecente” rostite de actor pe platoul de filmare.

Gérard Depardieu, în vârstă de 75 de ani, a fost inculpat în decembrie 2020 pentru viol şi agresiune sexuală după o plângere a actriţei Charlotte Arnould, care a denunţat la sfârşitul lui august 2018 două violuri la domiciliul din Paris al actorului.

Gérard Depardieu are iar probleme cu Justiţia! O altă femeie îl acuză de agresiune sexuală

Plângerea actriţei Hélene Darras, care l-a acuzat pe Gérard Depardieu că a agresat-o sexual în timpul unor filmări în 2007, a fost clasată la sfârşitul lunii decembrie din cauza prescrierii faptelor.

În decembrie 2023, jurnalista şi scriitoarea spaniolă Ruth Baza a depus, de asemenea, plângere în Spania împotriva actorului pe care l-a acuzat de viol, invocând fapte datând din 1995, care s-ar fi petrecut la Paris.

La începutul lunii octombrie, actorul a negat acuzaţiile deja aduse împotriva sa, insistând că nu este “nici violator, nici prădător”, într-o scrisoare deschisă publicată în Le Figaro. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Doi medici oncologi acuzați de luare de mită au scăpat cu amendă

Doi medici oncologi acuzați de luare de mită au scăpat cu amendă Doi din cinci medici de la Institutul Oncologic, acuzați că luau mită, au...

Ce oraș a fost desemnat cel mai bun din lume

Ce oraș a fost desemnat cel mai bun din lume Viena a fost desemnată cel mai bun oraș din lume pentru al treilea an consecutiv,...

Fără panică: Tehnica militară urmează să se deplaseze pe traseele naționale

Fără panică: Tehnica militară urmează să se deplaseze pe traseele naționale În următoarele zile, tehnica militară urmează să se deplaseze pe traseele naționale spre locurile...

Kremlinul nu vede cu ochi buni mişcările de la conducerea UE

Kremlinul nu vede cu ochi buni mişcările de la conducerea UE Perspectivele pentru relaţiile dintre Uniunea Europeană şi Rusia sunt rele după ce liderii UE...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.