Guțul „minte”. Ce spune premierul despre promisiunile bașcanei revenită de la Moscova

Publicat:

Guțul „minte”. Ce spune premierul despre promisiunile bașcanei revenită de la Moscova

Promisiunile bașcanei de la Comrat, abia revenită de la Moscova, despre „tariful preferențial la gaz” pentru locuitorii autonomiei sunt „false”.

Citește și: Alertă în Transnistria. Separatiștii au testat sistemul de avertizare urgentă


Așa consideră șeful Executivului de la Chișinău, Dorin Recean. Premierul a declarat, într-o conferință de presă că atât el, cât și cetățenii „așteaptă atragerea la răspundere a membrilor grupării criminale” implicate în aceste acțiuni.

„Pe parc ultimilor doi ani, am văzut cum această grupare criminală face promisiuni false. Așteptarea mea, dar și a cetățenilor, este ca membrii acestei grupări criminale să fie aduși în fața justiției și să li se întâmple ceea ce scrie în Codul Penal. Sunt promisiuni false și, așa cum am spus, așteptarea cetățenilor este ca acești oameni să fie aduși în fața justiției”, a comentat premierul Recean.

Întoarsă, la sfârșitul săptămânii trecute de la Moscova, unde s-a întreținut, inclusiv cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, bașcana de la Comrat le promite oamenilor „gaz la tarif preferențial” și „conturi bancare în băncile ruse” unde ar putea primi „alocații din partea donatorilor”.

Referindu-se la „donatori”, cel mai probabil, Guțul s-a referit la fugarul penal Ilan Șor, care bătătorit cărările la Moscova înainte de a voiajul ei în capitala Federației Ruse.

Mai mult, la întoarcere, bașcana a menționat că urmează să se întâlnească cu liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, liderul socialiștilor, Igor Dodon și cu liderul Partidului „Renaștere”, considerat un acolit al fostului Partid „Șor”, care a fost scos în afara legii.

Anterior, factori responsabili din cadrul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) declarat că politicienii care se tot perindă în vizite la Moscova, merg acolo „să primească indicații pentru destabilizarea situației din R. Moldova”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale Regizorul Yorgos Lanthimos, prezent sâmbătă la Festivalul de Film de la...

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.