Guvernatorul Băncii Centrale a Bulgariei, INFECTAT cu COVID-19

Publicat:

Guvernatorul Băncii Centrale a Bulgariei, Dimităr Radev, a fost testat pozitiv la COVID-19 şi s-a izolat la domiciliu, de unde va continua să-şi îndeplinească atribuţiile, a anunţat miercuri instituţia, potrivit Reuters şi agerpres.

În perioada acestei carantine, Radev (64 de ani) va delega o parte a activităţii operaţionale către viceguvernatori.


Citeşte şi: Bilanţ negru în Franţa: 523 de oameni au fost răpuşi de coronavirus în doar 24 de ore

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, Bulgaria a decis să închidă pentru două săptămâni şcolile, universităţile şi cluburile de noapte.

Autorităţile de la Sofia au raportat miercuri dimineaţă 2.569 de noi cazuri de COVID-19, cea mai mare valoare de până acum a acestui indicator.

De la începutul pandemiei, numărul total al cazurilor de COVID-19 în Bulgaria a ajuns la 42.701 (dintre care 2.020 în rândul personalului medical), după efectuarea a 680.744 de teste Real Time PCR, conform datelor publicate miercuri de www.coronavirus.bg.

Citeşte şi: POTOP în Vietnam! Un taifun puternic a luat cu el viaţa a 26 de pescari

Rata de pozitivare este în prezent pe 22,88%. În prezent sunt spitalizaţi 2.217 de pacienţi cu COVID-19, dintre care 145 se află la terapie intensivă.

Până acum 18.943 de pacienţi cu COVID-19 s-au vindecat complet, dintre care 293 în ultima zi. Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în Bulgaria a ajuns la 1.161.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.