Hezbollah susține că UAV-urile sale au lovit rampele de lansare ale apărării aeriene Iron Dome

Publicat:

Hezbollah susține că UAV-urile sale au lovit rampele de lansare ale apărării aeriene Iron Dome

Potrivit portalului de știri Lebanon 24, în zonele de frontieră ale Galileii Superioare s-au auzit mai multe explozii, la locurile în care au căzut dronele kamikaze.

Vehicule aeriene fără pilot lansate de miliția șiită Hezbollah din sudul Libanului au ajuns la locurile ce găzduiesc apărarea antiaeriană și antirachetă din nordul Israelului, a relatat Hezbollah pe canalul său de Telegram, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Unitățile de rezistență islamică au folosit drone de luptă pentru a lovi mai multe locuri de lansare a rachetelor de interceptare ale apărării aeriene Iron Dome din apropierea așezării Tell Naam din Galileea Superioară”, se arată în text. „O lovitură precisă a fost înregistrată asupra țintelor militare”.

Potrivit portalului de știri Lebanon 24 , în zonele de frontieră ale Galileii Superioare s-au auzit mai multe explozii la locurile în care au căzut drone kamikaze. De data aceasta, sirenele raidului aerian nu s-au auzit din așezările israeliene.

Pe 19 decembrie anul trecut, luptătorii șiiți au avariat două locuri de lansare a rachetelor de interceptare ale apărării aeriene Iron Dome din apropierea așezării evreiești Capri. S-a deschis focul de artilerie asupra lor.

Pe 11 martie, Hezbollah a folosit patru drone kamikaze pentru a lovi centrele de comandă ale apărării aeriene și antirachetă israeliene din Înălțimile Golan.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

Pe 24 martie, rachetele ghidate au lovit instalațiile de apărare antirachetă din zona fortificată Snir din Golan. Luptătorii șiiți au efectuat atacurile ca răspuns la atacurile aeriene israeliene asupra orașului Baalbek din estul libanez și a bazelor lor militare din Valea Bekaa. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Crește numărul ucrainenilor care vor pace cu Rusia chiar și cu prețul concesiilor teritoriale

Crește numărul ucrainenilor care vor pace cu Rusia chiar și cu prețul concesiilor teritoriale Aproape o treime dintre ucraineni ar accepta unele concesii teritoriale făcute...

Șefa Secret Service, puternic criticată după tentativa de asasinat asupra lui Trump, a demisionat

Șefa Secret Service, puternic criticată după tentativa de asasinat asupra lui Trump, a demisionat  Directoarea Secret Service, aflată sub focul criticilor după tentativa de...

Violenţe la Leeds – Cei patru copii români preluaţi de autorităţile britanice se întorc temporar în familie

Violenţe la Leeds - Cei patru copii români preluaţi de autorităţile britanice se întorc temporar în familie Cei patru copii români preluaţi de autorităţile britanice,...

Ungaria va bloca fonduri UE pentru statele membre cât timp Kievul nu va permite tranzitul petrolului de la Lukoil

Ungaria va bloca fonduri UE pentru statele membre cât timp Kievul nu va permite tranzitul petrolului de la Lukoil Ungaria va bloca rambursările Uniunii Europene...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.