Horoscop 2 martie 2024

Publicat:

Horoscop 2 martie 2024

Pentru unii dintre nativi pot să apară frustrări la locul de muncă, în timp ce alţii ar trebui să să se concentreze mai mult pe relația de cuplu. Comunicarea și sinceritatea sunt singurele soluții pentru a rezolva micile tensiuni, indiferent că este vorba de relaţie sau serviciu.

Horoscop 2 martie 2024 Berbec

Nativii Berbec sunt foarte autoritari și cer să primească pe loc tot ce își doresc! Un astfel de comportament, însă, i-ar putea pune pe fugă pe ceilalți, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: SIS trimite o nouă tranșă de dosare la Arhive

Horoscop 2 martie 2024 Taur

Taurii simt nevoia de puțină adrenalină în relația de cuplu, așa ca… pot isca niște discuții aprinse cu persoana iubita.

Horoscop 2 martie 2024 Gemeni

Gemenii au idealuri înalte, iar creativitatea este punctul lor forte. Puteți avea tendința să credeți în iluzii sau fantezii. Atenție la confuzii.

Horoscop 2 martie 2024 Rac

Racii caută înțelegere şi acceptare din partea celor din jur. Astrele îi sfătuiesc să rămână siguri pe ei indiferent de împrejurări.

Horoscop 2 martie 2024 Leu

Leii se pot lovi întâmplător de o ocazie de a-și rotunji veniturile și ar putea fi nevoiți să ia o decizie fulger.

Horoscop 2 martie 2024 Fecioară

Chiar dacă persoana iubita va provoca la discuții în contradictoriu, Fecioarele ar trebui să fie cele înțelepte și să nu dea curs acestora.

Horoscop 2 martie 2024 Balanţă

Balanțele pot intra într-un bucluc și au mare nevoie de sfatul unui prieten drag.

Horoscop 2 martie 2024 Scorpion

O zi excelentă pentru relaxare, încărcare a bateriilor, plimbări în natura pentru Scorpioni, nativi ce merita din plin momente de odihnă.

Horoscop 2 martie 2024 Săgetător

Săgetătorii fac ce fac și tot în situații riscante ajung. Rutina pentru acești nativi este insuportabilă.

Horoscop 2 martie 2024 Capricorn

Capricornii sunt înnebuniți după lucruri noi, după a încerca tot felul de experiențe zilele acestea.

Citeşte şi: Serebrian îi ironizează pe separatişti: Putin s-ar putea să „scape o lacrimă” pentru Transnistria – Stiripesurse.md

Horoscop 2 martie 2024 Vărsător

Vărsătorii simt nevoia de a evada în natură, departe de tot zgomotul vieții de zi cu zi. Câteva ore petrec te în singurătate sau în compania unui prieten ar putea schimba complet atmosfera.

Horoscop 2 martie 2024 Peşti

Nativii Pești ar trebui să fie mai retrași astăzi. Interacțiunea cu alte persoane s-ar putea să vă aducă probleme, mai ales dacă este o întâlnire importantă. 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Număr record de ‘stres termic extrem’ în Europa

Număr record de 'stres termic extrem' în Europa Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura a fost resimţită a...

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină în...

Alaiba despre creșterea producției industriale: „E devreme să batem din palme”

Alaiba despre creșterea producției industriale: „E devreme să batem din palme” Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, apreciază creșterea producției industriale cu 10% estimată...

Conflict cu focuri de armă în centrul capitalei:  După ce doi clienți ai unui local au refuzat să plătească nota

Conflict cu în centrul capitalei:  După ce doi clienți ai unui local au refuzat să plătească nota Conflict cu focuri de armă în centrul capitalei....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.