Horoscop 3 septembrie 2024 

Publicat:

Horoscop 3 septembrie 2024 

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, potrivit stiripesurse.

Horoscop 3 septembrie 2024 Berbec

Berbecii realizează tot ce îşi propun la serviciu, fără prea mult efort. Aveţi o gândire pozitivă, care vă ajută sa atrageţi banii.

Horoscop 3 septembrie 2024 Taur

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022


Nativii Taur sunt foarte ambiţioşi şi deschişi către cunoaştere. Cu toate că sunteţi cam defensivi, comunicaţi destul de bine cu ceilalţi.

Horoscop 3 septembrie 2024 Gemeni

Gemenii pot face un împrumut astăzi. Pe lânga asta, se poate ca cei dragi să nu vă înţeleagă cu adevărat nevoile. Intuiţia, în schimb, este la cote maxime, spun astrele.

Horoscop 3 septembrie 2024 Rac

Racii sunt pregătiţi de transformări mari. Sunteţi preocupaţi să faceţi schimbări, atât pe plan spiritual, cât şi fizic.

Horoscop 3 septembrie 2024 Leu

Pe Lei ii aşteaptă o zi perfectă pentru a pune bazele unui parteneriat de afaceri sau ale unui proiect nou la locul de munca. Astrele vă încurajează să faceti chiar voi primul pas către asta.

Horoscop 3 septembrie 2024 Fecioară

Nativii Fecioară au şanse mari să rezolve o problemă de sănătate care ii supăra de multa vreme. Şi pe plan profesional aveţi o zi bună!

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

Horoscop 3 septembrie 2024 Balanţă

Nativii Balanţă sunt talentaţi, dar şi foarte populari. Fiţi atenţi la imagine! Depinde foarte mult dacă atrageţi privirile într-un mod pozitiv sau într-un mod negativ.

Horoscop 3 septembrie 2024 Scorpion

Scorpionii pot fi revoltaţi cu privire la un lucru destul de mărunt la serviciu. Se poate să fiţi mult prea sensibili.

Horoscop 3 septembrie 2024 Săgetător

Pe nativii Săgetător, o întâlnire cu cineva îi poate binedispune. Este necesar să fiţi atenţi la grupul de persoane din care faceţi parte, pentru că pot exista tensiuni.

Horoscop 3 septembrie 2024 Capricorn

Pentru Capricorni, cariera este cea mai importantă acum. Vreţi să începeţi să faceţi cât mai multe lucruri pentru finalizarea unui proiect, dar susţinerea familiei vă poate lipsi.

Horoscop 3 septembrie 2024 Vărsător

Vărsătorii nu sunt foarte comunicativi astăzi. Atenţie, cui împărtăşiţi ideile voastre! Învăţaţi să ascultaţi înainte să vorbiţi!

Horoscop 3 septembrie 2024 Peşti

Nativii Peşti nu trebue să-şi piardă speranţa în ceea ce priveşte relaţia cu cineva apropiat. Lucrurile nu stau cel mai bine în viaţa voastră acum, dar trebuie să aveţi mai multă răbdare!

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trenul GROAZEI la Chicago: Patru călători au fost împuşcaţi mortal!

Trenul GROAZEI la Chicago: Patru călători au fost împuşcaţi mortal! Patru persoane au fost împuşcate mortal luni într-un tren la periferia oraşului Chicago, în nordul...

Zilele Europene ale Culturii Evreiești se desfăşoară şi la Chișinău

Zilele Europene ale Culturii Evreiești se desfăşoară şi la Chișinău În perioada 8 – 10 septembrie curent, la Chișinău se va desfășura festivalul național „Zilele Europene...

Dorin Recean face o vizită în Briceni

Dorin Recean face o vizită în Briceni Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde, astăzi, 3 septembrie, o vizită de lucru în raionul Briceni. Șeful Executivului va avea...

Servicii stomatologice gratuite pentru copiii din Cantemir şi Leova

Servicii stomatologice gratuite pentru copiii din Cantemir şi Leova Echipele mobile de medici au reluat luni, 2 septembrie, prestarea serviciilor stomatologice pentru copiii din localitățile...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.