Horoscop 5 mai 2024

Publicat:

Horoscop 5 mai 2024

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Pentru nativii zodiei Capricorn, situaţia financiară se schimbă în bine, în timp ce Săgetătorii îi inspiră pe cei din jur prin atitudinea lor, potrivit stiripesurse.ro.

Horoscop 5 mai 2024 Berbec

Berbecii spun lucrurilor pe nume astăzi. Afişaţi o imagine impecabilă şi nu vă este frică să purtaţi discuţii contradictorii.


Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Horoscop 5 mai 2024 Taur

Nativii Taur sunt atraşi de zona sprirituală. Chiar şi când lucrurile vi se par imposibile, aveţi mult curaj să înfruntaţi totul.

Horoscop 5 mai 2024 Gemeni

Gemenii sunt foarte intuitivi. Convingeţi foarte uşor oamenii să vă asculte astăzi. În plus, o nouă călătorie bate la uşă!

Horoscop 5 mai 2024 Rac

Racii sunt puşi în ipostaza de a asculta ce au ceilalţi de zis. Acest lucru vă poate fi destul de util astăzi, spun astrele.

Horoscop 5 mai 2024 Leu

Leii simt nevoia să se implice mai mult în relaţiile sociale. Se poate chiar să planificaţi o ieşire cu prietenii.

Horoscop 5 mai 2024 Fecioară

În cazul Fecioarelor, atenţia la detalii este de folos pentru a afla informații importante de la anumiți oameni. Astăzi, aveţi tendinţa să controlaţi totul în jurul vostru.

Horoscop 5 mai 2024 Balanță

Nativii Balanţă îşi petrec ziua în compania celor mai dragi persoane din viaţa lor. Totul vi se pare foarte roz astăzi!

Horoscop 5 mai 2024 Scorpion

Scorpionii sunt familişti convinşi. Aveţi în plan câteva cumpărături pentru casă, dar şi un cadou pentru cineva din familie.

Horoscop 5 mai 2024 Săgetător

Nativii Săgetător îi inspiră pe cei din jur prin atitudinea lor. Comunicaţi foarte bine cu oamenii. În plus, aveţi parte de nişte informaţii preţioase.

Horoscop 5 mai 2024 Capricorn

Pentru Capricorni, situaţia financiară se schimbă în bine. Sunteţi destul de rezervaţi şi lucraţi în secret la un proiect. Indicat este să nu vă mai reprimaţi emoţiile!

Citește și : Adjunctul lui Şoigu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, riscă 15 ani de închisoare pentru că a luat mită

Horoscop 5 mai 2024 Vărsător

Vărsătorii sunt puşi pe distracţie. Vă faceţi planuri de ieşit în oraş cu prietenii. În plus, astăzi legaţi conexiuni profunde!

Horoscop 5 mai 2024 Peşti

Nativii Peşti se concentrează pe sentimentele lor şi simt totul la un alt nivel. Puteţi emana o energie foarte bună celor din jur.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Brexit: Camioanele cu produse perisabile au stat la cozi de până la 20 de ore să intre în Marea Britanie

În Marea Britanie, camioanele cu produse perisabile au stat la cozi de până la 20 de ore ca să intre în țara Camioanele care transportă...

Mai multe gherete de comerț au fost demontate și evacuate de la Botanica

Mai multe unități de comerț au fost demontate și evacuate de la Botanica Primăria Chișinău a desfășurat, pe parcursul săptămânii curente, lucrări de demontare și...

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România Cel puțin 30 de ucraineni au murit în...

Maia Sandu, decorată la Berlin cu premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”. Ce va facce cu premiul

Maia Sandu, decorată la Berlin cu premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”. Ce va facce cu premiul Astăzi, la Leipzig, șefa statului a primit premiul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.