Horror! O moldoveancă a murit strivită de tren în Italia! Femeia vorbea LIVE cu fiica sa din ţară

Publicat:

Horror! O moldoveancă a murit strivită de tren în Italia! Femeia vorbea LIVE cu fiica sa din ţară

O tânără moldoveancă, în vârstă de 34 de ani, care trăia împreună cu soțul ei în provincia Veneția din Italia, s-a sinucis aruncându-se sub un tren în timpul unui apel video cu fiica sa, o adolescentă de 17 ani la acea vreme.

Potrivit presei din Italia, tragedia s-a întâmplat în luna iunie 2021, însă detaliile cazului au ieșit la iveală abia recent, în cadrul unui proces care se se desfășoară la Tribunalul din Veneția, transmite rotalianul.com.


Citeşte şi: Un deputat al Dumei de Stat cere lovirea țintelor NATO din Marea Neagră – Stiripesurse.md

La baza procesului stau acuzațiile pe care Parchetul din Veneția i le aduce soțului femeii care s-a sinucis, un bărbat moldovean în vârstă de 40 de ani, potrivit sursei citate. Procurorul Giorgio Gava susține că acesta ar fi împins-o pe femeie la acest pas deoarece era violent cu ea.

Conform mărturiilor depuse în tribunal de surorile victimei, dar și de fiica acesteia, în vârstă astăzi de 19 ani, aceste violențe se desfășurau de ani de zile, ceea ce a determinat-o pe femeia moldoveancă în cele din urmă să-și ia viața.

Sora femeii, de 34 de ani, a povestit că soțul acesteia era adesea beat și o bătea din motive nesemnificative. Ea a mai explicat în fața judecătorului că fiica victimei i-a povestit cum, înainte de a muri, mama ei ar fi spus următoarele cuvinte: „Mă omor, m-am săturat de atâtea bătăi!”.

Horror! O moldoveancă a murit strivită de tren în Italia! Femeia vorbea LIVE cu fiica sa din ţară

Conform mărturiilor din cadrul procesului, cuplul de moldoveni trăia în Italia de circa patru, cinci ani, ocupând case abandonate și petrecându-și timpul consumând alcool. În toți acești ani, femeia nu a depus niciodată plângere la poliție și nu a ajuns la spital.

„O bătea cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă și am văzut vânătăile… I-am cerut de mai multe ori să vină să locuiască la mine, dar nici nu voia să audă”, a mai adăugat sora cea mare.

Mărturia fiicei moldovencei care s-a sinucis a fost cea mai dureroasă și dramatică, aceasta fiind nevoită să-și aducă aminte tragicul moment în care mama ei a fost lovită de tren chiar în timpul unui apel video. Toate acestea, în fața tatălui său, care se afla în sala de judecată în calitate de inculpat.

Horror! O moldoveancă a murit strivită de tren în Italia! Femeia vorbea LIVE cu fiica sa din ţară

Inițial, tânăra s-a limitat la a declara că, în seara tragediei, mama ei a spus doar că s-a săturat, fără nicio referire la violențele din partea soțului ei, tatăl fetei, la care ea nu ar fi asistat fiindcă locuia în Moldova.

„Spunea că vrea să moară. Se certau pentru că ea era beată când tata se întorcea de la muncă. Odată am văzut și vânătăile de la bătăi pe fața mamei mele”, a povestit tânăra de 19 ani.

Procesul va continua la data de 3 octombrie cu martorii chemați de apărare. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul moldovean riscă o pedeapsă cu închisoare între 12 și 24 de ani.

CITESTE SI

Alaiba va cere Parlamentului prelungirea regimului de IT Park

Alaiba va cere Parlamentului prelungirea regimului de IT Park Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, va propune Parlamentului prelungirea regimului de IT Park până...

Guvernul anunţă creşterea salariului minim

Guvernul anunţă creşterea salariului minim Salariul minim pe țară pentru anul 2024 ar urma să constituie 5.000 lei, ceea ce reprezintă o majorare cu 1.000...

105 ani de la unirea Bucovinei cu România

105 ani de la unirea Bucovinei cu România Pe 28 noiembrie 1918, reprezentanții Bucovinei au proclamat Unirea cu România, care îi datorează boierului Iancu Flondor...

Serebrian vorbește despre provocările și perspectivele viitoare ale Transnistriei

Serebrian vorbește despre provocările și perspectivele viitoare ale Transnistriei Vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, a discutat într-un interviu despre provocările recente în relația cu Tiraspolul,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.