Iarmaroacele pascale vor fi organizate în toate sectoarele capitalei

Publicat:

Iarmaroacele pascale vor fi organizate în toate sectoarele capitalei

În toate sectoarele capitalei vor fi organizate târguri și iarmaroace tematice, cu produse pascale.

Citește și: Mai mulți cerbi blocați în vamă. ANSA invocă nereguli la procedura de import


În sectorul Centru, asemenea iarmaroace vor fi amenajate pe str. Ismail colț cu bd. D. Cantemir, str. Armenească colț cu str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară și str. Tighina în adiacentul Pieței Centrale. De asemenea, pe șoseaua  Hâncești, nr. 58, str. Arborilor, nr. 21  și pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în scuarul magazinului UNIC.

În sectorul Ciocana, târgurile pascale vor fi organizate pe bd. Mircea cel Bătrân, nr. 32, str. Ginta Latină nr. 18 și în preajma mai multor magazine specializate, la solicitarea agenţilor economici și producătorilor autohtoni.

În sectorul  Buiucani, iarmaroacele vor putea fi vizitate pe str. Alba-Iulia, nr. 196/2, 196/3 și 196/4 la piața Delfin, pe str. Ion Creangă, nr. 74, 74/a, 76 și 78 și nr. 45/1. De asemenea, pe strada  Calea Ieșilor, nr. 5.

În sectorul Râșcani – pe strada  Bogdan Voievod, nr. 1/1, colț cu str. Kiev, pe str. Calea Orheiului, nr. 105/1 și în scuarul din str. Miron Costin.

În sectorul Botanica – pe bd. Cuza-Vodă, nr.21, bd. Cuza-Vodă, nr. 23, bd. Decebal, nr. 34/1 lângă havuz, str. N. Zelinski nr. 7, bd. Dacia, nr. 21/1, bd. Traian intersecție cu str. Independenței, bd. Decebal, nr. 91 intersecție cu str. N. Zelinski, bd. Dacia, nr. 44-50, str. Sarmizegetusa, nr. 35, bd. Dacia, nr. 62, bd. Dacia, nr. 16.

Totodată, în perioada 1-5 mai, un târg tematic va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam.

De asemenea, în zilele de 12 și 13 mai, sunt prevăzute activități de comerț, cu includerea produselor pascale și a florilor atât la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr” din str. Doina, cât și la intrarea în Cimitirul Central din str. A. Mateevici.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Eurovision 2024 – Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene

Eurovision 2024 - Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene Deşi războiul dintre Israel şi Hamas se află în centrul Eurovision 2024, organizatorii doresc să...

Meryl Streep va primi un Palme d’Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes

Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes Meryl Streep, una dintre cele mai...

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024 Israelul şi-a sfătuit joi cetăţenii să nu călătorească în oraşul suedez...

Billie Eilish anunţă turneul mondial ‘Hit Me Hard and Soft’

Billie Eilish anunţă turneul mondial 'Hit Me Hard and Soft' Billie Eilish revine pe scenă. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani tocmai a anunţat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.