Președintele Parlamentul o ia la rost pe șefa Procuraturii Anticorupție, pentru faptul că se tărăgănează găsirea unui sediu pentru instituție. Grosu spune că dacă șefia Procuraturii Anticorupție și-ar fi dorit acest lucru, atunci ar fi găsit un sediu.

„Acum sediul nu este „călcâiul lui Ahile”. Eu cred că nu-i complicat, dacă te duci și cauți. Dar nu eu să caut. Eu cred că e o chestiune de management. Poate să delegheze un subaltern responsabil de gospodărie și organizarea bunei funcționări a instituției: te duci la APP – ai luat lista locațiilor și ai propus, și ai ales, scrie deschide.md


Eu cred că dacă ne-am ocupa la propriu de lucrul acesta, dar nu să ne jeluim pe la emisiuni, cred că se va găsi. Acesta nu e un argument. Nu există instituții care să spună că nu lucrează pentru că nu au sediu. Nu există așa ceva!

Dle, trebuie să vedem și livrabile. Vreau curaj și voință. Uitați-vă la CNA, uitați-vă la SIS, eu nu-i aud să se plângă. Au și ei necesități, ei vin și ne spun, dar nu se duc pe la televiziuni și se plâng”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV.

Problema sediului pentru Procuratura Anticorupție a apărut odată cu reformarea instituției și separarea acesteia de Procuratura Generală. Până în prezent, Procuratura Anticorupție se află în clădirea CNA, iar potrivit legii ar trebui să aibă un sediu propriu.