Imobil din Gaza în care erau companii media,distrus într-un atac israelian

Publicat:

Armata israeliană a distrus, sâmbătă, un imobil cu înălţimea de 12 etaje din oraşul Gaza în care erau sediile unor companii media, inclusiv al agenţiei Associated Press şi al postului de televiziune Al Jazeera, afirmă surse locale, scrie news.ro .

Turnul Al-Jalaa din oraşul Gaza s-a prăbuşit în urma unui atac cu rachete lansat de avioane militare israeliene..


Citește și : Statele Unite depun eforturi pentru încetarea confruntărilor dintre Israel şi Hamas

În clădire erau redacţiile locale ale unor companii media, inclusiv al agenţiei Associated Press şi al postului de televiziune Al Jazeera.

Înaintea atacului, armata israeliană a transmis mai multe mesaje de avertisment, pentru a permite evacuarea clădirii. Nu există informaţii despre eventuale victime ale atacului.

Serviciile secrete israeliene susţin că în imobil erau centre cibernetice şi de comunicaţii ale organizaţiei islamiste Hamas..

Citește și : Peste 2.000 de rachete, lansate din Fâşia Gaza

Confruntările între armata israeliană şi grupurile islamiste din Fâşia Gaza continuă, bilanţul victimelor ajungând la cel puţin 139 de morţi şi aproximativ 1.000 de răniţi pe teritoriul palestinian, în timp ce în Israel sunt cel puţin zece morţi şi peste 570 de răniţi.

Imediat după atac, filiala militară a organizaţiei islamiste Hamas a avertizat că va ataca oraşul Tel Aviv şi zone din centrul Israelului. “După bombardarea unui turn civil din Gaza, locuitorii din Tel Aviv şi din centrul Israelului trebuie să se pregătească”, a declarat Abu Obeida, purtătorul de cuvânt al Brigăzilor Ezzedin Al-Qassam.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce înseamnă NATO pentru lume

Ce înseamnă NATO pentru lume După 75 de ani, Alianța rămâne indispensabilă Comentariu de JENS STOLTENBERG, Secretar General al NATO pentru FOREIGN AFFAIRS Săptămâna viitoare, liderii celor...

Netanyahu în luptă cu armata israeliană (editorial)

Netanyahu în luptă cu armata israeliană Sara Netanyahu a acuzat săptămâna trecută la o întâlnire privată cu familiile ostaticilor că șefii armatei israeliene (IDF) încearcă...

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește Cererea de energie electrică este în creștere, iar tot mai multe țări încearcă...

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă Prima și cea mai importantă lecție a alegerilor locale și europarlamentare este confiscarea patriotismului de către partidele extremiste AUR și SOS,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.