În instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău se implementează Catalogul electronic

Publicat:

Direcția Generală Educație Tineret și Sport anunță că pentru a îmbunătăți și pentru a moderniza procesul educațional în instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău se implementează Catalogul electronic (SICE). Acesta are scopul de a asigura o evidență zilnică precisă și eficientă a procesului educațional la nivel de instituție.

Astfel, în conformitate cu Instrucțiunea de implementare a Catalogului electronic, aprobată prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării, conectarea instituțiilor de învățământ la acest catalog electronic se va realiza în urma solicitării din partea conducerii instituției.


Citește și : Maia Sandu le cere moldovenilor din Olanda să se întoarcă acasă

Pentru a solicita conectarea la Catalogul Electronic, conducerile instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău sunt rugate să trimită cererea lor la adresa de e-mail [email protected].

Acest demers este necesar pentru a iniția procesul de conectare și a asigura accesul instituției la catalogul electronic.

De menționat că, în baza experienței acumulate în utilizarea SICE timp de cel puțin un an de studii, fiecare instituție de învățământ are posibilitatea să ia decizia de a renunța la catalogul pe suport de hârtie.

Citeşte şi: Ruşii au provocat daune majore în zona portului Ismail

Odată luată această decizie, instituția trebuie să notifice atât Ministerul Educației și Cercetării, cât și Direcția Generală Educație Tineret și Sport cu privire la aceasta.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Urmează o săptămână cu vreme caldă, fără ploi

Urmează o săptămână cu vreme caldă, fără ploi Vremea se va menține caldă pe parcursul următoarelor zile,  perfectă pentru activități în aer liber, transmite MOLDPRES...

Rușii fugiți de război încep să formeze o mini-Rusie în Serbia

Rușii fugiți de război încep să formeze o mini-Rusie în Serbia Zeci de mii de ruși au ajuns în Serbia încă din 2022, după ce a...

Un pui de porc spinos indian, noua atracție a Grădinii Zoologice

Un pui de porc spinos indian, noua atracție a Grădinii Zoologice Marea familie a necuvântătoarelor de la Grădina Zoologică are acum un nou membru. Vorbim...

POLITICO: Roxana Mînzatu ar putea fi propusă comisar pentru muncă, drepturi sociale şi locuinţe

POLITICO: Roxana Mînzatu ar putea fi propusă comisar pentru muncă, drepturi sociale şi locuinţe POLITICO prezintă luni o nouă configuraţie pentru „marele puzzle al Comisiei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.