În SUA, un bărbat a dat în judecată 50 de femei din cauza recenziilor negative despre el pe Facebook

Publicat:

În SUA, un bărbat a dat în judecată 50 de femei din cauza recenziilor negative despre el pe Facebook

Un bărbat dă în judecată peste 50 de femei pentru 2,6 milioane de dolari, după ce acestea au postat comentarii negative despre el într-o comunitate pe Facebook.

Stewart Lucas Murrey a făcut obiectul unei postări despre comunitatea Are We Dating The Same Guy?, scrisă de Kelly Gibbons. Ea l-a întâlnit pe aplicații de întâlniri și a corespondat cu el câteva săptămâni înainte de a decide să nu se întâlnească personal, relatează tsn.ua. Gibbons a susținut că Stewart a fost nepoliticos în timpul primei lor conversații telefonice din februarie 2022 și a avertizat despre el alte 10.000 de femei din secțiune.


„Nu mi-aș dori ca prietenul meu să se întâlnească cu cineva așa”, a spus Gibbons pentru The Times. Alte femei care se pare că au avut întâlniri cu Murray au scris și ele despre experiențele lor. Drept urmare, bărbatul a devenit un subiect fierbinte timp de câteva săptămâni pe pagina, care are acum 52.000 de utilizatori.

„Inima a început să-mi bată cu putere, am crezut că acest bărbat știe unde locuiesc”, a spus Gibbons după ce a primit o citație în decembrie. “A fost destul de înfiorător. Filma pe telefonul său mobil când a intrat. Nu știu cine nu s-ar speria de asta.” Stewart a transmis personal unele dintre revendicări la casele femeilor și a numit Gibbons și alte opt. I-a numit pe ceilalți inculpați „1-50”.

Procesul de calomnie le acuză pe femei că au conspirat „pentru a prejudicia reputația reclamantului” și l-au discriminat într-o comunitate numai pentru femei la care nu a putut să se alăture sau să răspundă. Murray susține că întâlnirile sale anterioare l-au făcut să-și piardă locul de muncă și, de asemenea, i-au distrus viața personală. Într-o postare cu abonament pe SickoScoop, văzută de The Times, Murray a spus că a creat o pagină GoFundMe pentru cauza sa și a primit sprijin de la alți bărbați. Femeile au creat și o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru apărarea lor.

Una dintre inculpate, Vanessa Valdez, a fost prima care a depus o cerere de respingere a cauzei pe motive de libertate de exprimare. Ea a câștigat. Luni, un judecător din centrul orașului Los Angeles, California, a respins procesul lui Murray împotriva ei. Judecătorul nu a găsit nicio dovadă de conspirație și a admis moțiunea anti-SLAPP, care împiedică indivizii să perverseze sistemul juridic pentru a reduce la tăcere oamenii.

„Sunt foarte mulțumit că am fost scutit de toate acuzațiile, nu doar de cele două acuzații de defăimare, ci de toate cele 11 care mi-au fost aduse”, a spus Valdez, potrivit FOX 11. Principala inculpată Gibbons a spus că inițial nu știa pentru ce ar putea s-o dea în judecată Murray, deoarece „nu i-a spus bărbatului altceva decât experiența mea”. „Este incredibil de stresant”, a spus ea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.