Inspectorii de mediu din Cahul au desfășurat operațiuni pentru combaterea pescuitului ilegal în râul Prut

Publicat:

Inspectorii de mediu din Cahul au desfășurat operațiuni pentru combaterea pescuitului ilegal în râul Prut

În urma acestor acțiuni, au fost descoperite și ridicate două plase de pescuit, iar persoanele implicate au fost sancționate conform prevederilor legale.
În contextul perioadei de prohibiție, când activitățile de pescuit sunt interzise pentru protejarea resurselor piscicole, inspectorii de mediu și forțele de poliție au întreprins măsuri ferme pentru a descuraja practicile ilegale. Prin eforturile lor coordonate, au reușit să identifice și să ridice plasele de pescuit utilizate în mod ilegal în apele râului Prut.
Inspectoratul pentru Protecția Mediului subiniază că combaterea pescuitului ilegal este o prioritate pentru noi, în special în timpul perioadei de prohibiție. Apreciem colaborarea cu forțele de poliție și cu alte entități implicate în aceste operațiuni, care ne permite să acționăm eficient împotriva acestui fenomen.
În conformitate cu prevederile legale, persoanele implicate în activități de pescuit ilegal în perioada de prohibiție se expun unor sancțiuni contravenționale.
Astfel de acțiuni demonstrază angajamentul autorităților locale în protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale, și reprezintă un avertisment clar pentru cei care încalcă legislația în domeniu.
Prin monitorizarea și intervenția promptă în astfel de situații, se asigură conservarea ecosistemelor acvatice și se promovează o practică responsabilă în exploatarea resurselor naturale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pelerinajul Rusaliilor catolice de la Şumuleu Ciuc. Peste 300.000 oameni participă la eveniment

Pelerinajul Rusaliilor catolice de la Şumuleu Ciuc. Peste 300.000 oameni participă la eveniment Peste 300.000 oameni participă la Pelerinajul Rusaliilor catolice de la Şumuleu Ciuc....

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia Şoarecele oldfield are un tip unic de celulă suprarenală, care produce hormonul 20⍺-OHP, necunoscut până acum la şoareci. Hormonul...

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat Banca americană de investiții Goldman Sachs intră pe piața împrumuturilor pentru fondurile de capital...

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate Fiica lui Ari Boulogne, a cărui paternitate Alain Delon nu a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.