Interogarea părinților judecătorului Chirtoacă au „aprins” opoziția

Publicat:

Interogarea părinților judecătorului Chirtoacă au „aprins” opoziția

Interogarea părinților judecătorului Ion Chirtoacă, de către membrii Comisiei pre-Vetting au „aprins” opoziția comunistă și socialistă.

Citește și: Maia Sandu i-a urat succes Nataliei Barbu pe scena de la Malmö


„Au venit niște străini la noi în țară și îi chestionează pe părinții noștri, cum au reușit, aflați în diasporă, muncind fără răgaz și dormind prin șantiere să agonisească bani pentru copiii lor.  Suntem un popor pierdut dacă le permitem acestora să-și bată joc de părinții noștri. Din postura lor de veneticii cu funcții înalte, nici pe departe nu cunosc prin ce iaduri trec mamele și tații noștri, ca să le poată asigura un viitor copiilor”, a scris deputata BCS, Adela Răileanu, pe pagina sa de socializare.

Liderul socialiștilor Igor Dodon a întrebat-o, din nou, pe șefa statului Maia Sandu dacă „are mamă”, referindu-se la aceeași situație.

Părinții judecătorului Ion Chirtoacă au fost audiați la solicitarea fiului lor, după ce membrii Comsiei au exprimat dubii în legătură cu proveniența a 10 000 de euro din suma totală pe care a plătit-o magistratul pentru un apartament.

În timpul audierilor, părinții magistratului au trebuit să explice cum au plecat și muncit în Italia și cum transferau banii acasă, în Moldova.

Precizăm că anterior, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Drăgălin, declara că ar putea urma mai multe demisii în rândul procurorilor pentru că există reticență față de Vetting și că ea însăși este reticentă față de această procedură.

„Și eu am reticențe față de această procedură. Eu am decis să vin în această funcție și mi-am asumat această funcție, dar părinții mei, sora mea, mătușile și unchii mei, nu și-au asumat asta”, menționa Veronica Drăgălin.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce se mai întâmplă în procesul de insolvenţă al companiei aeriene Air Moldova

Ce se mai întâmplă în procesul de insolvenţă al companiei aeriene Air Moldova Instanţa de judecată a stabilit data ședințe de validare a creanțelor în...

Moment de reculegere în Consiliul de Securitate al ONU în memoria preşedintelui iranian Raisi

Moment de reculegere în Consiliul de Securitate al ONU în memoria preşedintelui iranian Raisi Membrii Consiliului de Securitate al ONU au ţinut luni un moment...

SUA au transmis condoleanţe după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

SUA au transmis condoleanţe după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi Statele Unite au prezentat luni "condoleanţe oficiale" după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi şi a...

Suspecții de serviciu în cazul morții bizare a lui Ebrahim Raisi, președintele Iranului

Suspecții de serviciu în cazul morții bizare a lui Ebrahim Raisi, președintele Iranului Văzut de-a lungul timpului drept un posibil succesor al liderului suprem Ali...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.