Întreruperi şi limitări în furnizarea energiei electrice

Publicat:

Se anunță întreruperea temporară a energiei electrice

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 17 iulie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos.

  • Cahul: str. 31 August 1989, Alexandr Puşkin, Alexandru Ioan Cuza, Alexei Mateevici, Ciprian Porumbescu, Constantin Negruzzi, Fîntînilor, Ion Luca Caragiale, Ion Neculce, Izvoarelor, Libertăţii, Mihail Frunze, Nicolae Bălcescu, Orhei, Republicii, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Tineretului, Vasile Stroescu parțial, în intervalul de timp între 09:45-17:30 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat


  • Satul Slobozia Mare, raionul Cahul: str. Fratii Brescan, Sărăieni, Vierilor parțial, în intervalul de timp între 10:00-17:45 pentru lucrări de defrișare şi tăiere a crengilor.
  • Cantemir: s. Ciobalaccia, s. Flocoasa parțial, în intervalul de timp între 09:30-17:30 pentru lucrări de schimbare sau montare a pilonilor; s. Plopi parțial, în intervalul de timp între 10:00-14:00 pentru conectarea consumatorului nou; s. Alexandrovca, s. Hîrtop, s. Plopi, s. Taraclia, s. Ţiganca, s. Ţiganca Nouă, parțial, în intervalul de timp între 10:00-14:00 pentru manevre operative de scurta durată.
  • Comrat (UTA Găgăuzia): str. Alexandr Pușkin, Alexandr Pușkin str-la, Comsomoliscaea, Lenin parțial, în intervalul de timp între 09:20-16:40 pentru lucrări de defrișare şi tăiere a crengilor.
  • Ceadîr-Lunga: str. Bugeacului, Cecanova, Lenin, Maxim Gorki, Mihail Lomonosov parțial, în intervalul de timp între 09:00-16:00 pentru lucrări de reparație a echipamentului electric.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

  • Vulcăneşti: str. Lenin, Mihail Frunze, Sportivnîi str-la parțial, în intervalul de timp între 09:30-16:30 pentru lucrări de reparație a echipamentului electric. Satul Cioc-Maidan: str. Colhoznaea, Octeabriscaea, Serghei Lazo parțial, în intervalul de timp între 09:30-17:00 pentru lucrări de schimbare sau montare a pilonilor.

Pentru informații suplimentare contactați Serviciul Suport Clienți al companiei la telefonul 022-43-11-11.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii Un foc de artificii care a iluminat cerul parcului de distracţii...

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească Primarul Luciano Fregonese, 47 de ani, din Valdobbiadene,...

Escrocheria ‘Ruda implicată în accident rutier’: Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția

Escrocheria 'Ruda implicată în accident rutier': Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția Cetățenii care sunt telefonați de persoane necunoscute și care sunt...

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.