Inundaţii catastrofale în India! Bangalore este sub apă – VIDEO

Publicat:

Metropola indiană Bangalore a fost marţi victima unor inundaţii masive, după mai multe episoade de ploi torenţiale care au căzut în sudul ţării, lăsând în urma lor zeci de morţi din luna octombrie, informează AFP, potrivit agerpres.

Lacurile din capitala statului Karnataka s-au revărsat după trei zile de ploi diluviene, care au inundat drumuri şi case.


Citeşte şi: Eșecul catastrofal al elitei distruge bazele economice ale Occidentului – Black News

Echipele de salvare au fost trimise la bordul bărcilor pneumatice pentru a salva rezidenţii aflaţi în pericol, în timp ce autobuzele şi scuterele îşi croiau drum prin apele care acopereau drumurile din oraş.

“Nu putem intra în casă, e apă în faţa ei”, a declarat pentru AFP Rathnamma, o rezidentă din Bangalore. “Toată mâncarea noastră este acolo şi am rămas blocaţi în afara casei de aseară”, a adăugat ea.

Potrivit experţilor, condiţiile meteorologice imprevizibile şi extreme din toată Asia de Sud sunt cauzate de schimbările climatice, exacerbate de construirea de baraje, de defrişări şi de dezvoltarea excesivă.

În ultimele zile, cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma viiturilor înregistrate în sudul Indiei, potrivit presei locale.

Citeşte şi: Un autocar plin cu oameni A LUAT FOC în Bulgaria (VIDEO)! Sunt cel puţin 45 de morţi! – Black News

Luna trecută, alte 42 de persoane au murit din cauza ploilor abundente care s-au abătut asupra statului costier Kerala, ceea ce a determinat autorităţile să suspende pelerinajul anual la Sabarimala, unul dintre sanctuarele sacre ale hinduismului.

Ploile abundente au lovit şi oraşul Chennai, la începutul lunii noiembrie, inundând majoritatea arterelor majore şi smulgând copacii din rădăcini.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut,...

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova Trei biblioteci școlare vor fi modernizate și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.