Ion Ceban le mulţumeşte locuitorilor din Capitală

Publicat:

Ion Ceban le mulţumeşte locuitorilor din Capitală

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativa Națională la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, a ieșit cu primele declarații în fața presei după ce au fost închise secțiile de votare.

Liderul MAN a mulțumit cetățenilor care au participat la alegerile locale generale și a menționat că urmează procedura de numărare minuțioasă a voturilor, transmiteȘtiri.md.


„Un mare mulțumesc Dvs. și locuitorilor. Chișinău a votat, este o prezență semnificativă. Cel mai important este să asigurăm siguranța fiecărui vot.

Anunț că la această etapă, pe lângă cifrele oficiale prezentate de Comisia Electorală Centrală, avem și o cifră de 12.000 de voturi pe listele suplimentare. Vom număra fiecare vot. Ne dorim ca următoarea conducere să fie votată corect.

Ion Ceban le mulţumeşte locuitorilor din Capitală

Vom număra totul minuțios. Avem reprezentanți la fiecare secție de votare. Așteptările noastre sunt exact pe potriva locuitorilor”, a declarat Ion Ceban.

 astăzi, 5 noiembrie, în R. Moldova au avut loc alegeri locale generale.

 

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), la acest scrutin urmează să fie aleși 898 de primari și 11.058 de consilieri locali, dintre care 9.972 sătești, orășenești și 1.086 raionali.

 

La ora 21:00, la alegerile locale din țară s-a înregistrat o prezență la vot de 41,4% sau 1.147.300 de alegători, fiind mai puțini decât la alegerile locale generale din 2019, când rata de participare a fost de 41,68%.

Citeşte şi: Alegeri locale generale: Mai puţin de jumătate din totalul alegătorilor s-au prezentat la urne – Stiripesurse.md

În municipiul Chișinău, până la ora 21:00, au votat 40,95% sau 266.690 de alegători, ceea ce înseamnă că alegerile sunt considerate valabile.

În municipiul Bălți au votat 39.196 de alegători, ceea ce reprezintă 38,89%.

În UTA Găgăuzia, la urne s-au prezentat 53.259 de alegători, ceea ce reprezintă 41,01%.

Ion Ceban le mulţumeşte locuitorilor din Capitală

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ploile au provocat pagube în Ceadîr-Lunga. „Un oraș rămas practic fără electricitate”

Ploile au provocat pagube în Ceadîr-Lunga. „Un oraș rămas practic fără electricitate” Ploile au provocat pagube noaptea tercută în UTA Găgăuzia. Potrivit primarului din Ceadîr-Lunga,...

Tehnologiile de încălzire şi gătit cu combustie internă provoacă la fel de multe decese ca şi accidentele rutiere (raport)

Tehnologiile de încălzire şi gătit cu combustie internă provoacă la fel de multe decese ca şi accidentele rutiere (raport) Încălzirea şi gătitul pe bază de...

Peste 10,7 milioane de decalitri de vinuri, exportate anul trecut! Cine este principalul cumpărător de licori moldovenești

Peste 10,7 milioane de decalitri de vinuri, exportate anul trecut! Cine este principalul cumpărător de licori moldovenești În anul 2023, Moldova a exportat în total...

Șeful ONU cere încetarea ‘vărsării de sânge’ în Fâşia Gaza şi Liban

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut sâmbătă încetarea "violenţelor şocante" şi a "vărsării de sânge" în Fâşia Gaza şi Liban, cu două...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.