Ion Sula s-a întâlnit cu Ambasadorul Franței la Chișinău

Publicat:

Ion Sula s-a întâlnit cu Ambasadorul Franței la Chișinău

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, a avut astăzi, 29 noiembrie, o întrevedere cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E.S. Graham Paul.

În cadrul întrevederii, părțile au avut un schimb de opinii privind situația social-politică din țară, contextul regional, rezultatele alegerilor locale generale și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Viktor Orban, otrava Ucrainei în UE – Stiripesurse.md

Astfel, Ion Sula a informat că PSDE a obținut un scor onorabil în alegerile locale generale, fiind a treia forță politică din Moldova, conform numărului de consilieri raionali și primari, și plasându-se pe prima poziție între partidele extraparlamentare.

De asemenea, acesta a reiterat atașamentul ferm al PSDE pentru parcursul european al țării.

„Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a menține parcursul european al Republicii Moldova și a nu permite deturnarea acestuia. În acest sens, discutăm cu lideri ai mai multor formațiuni politice proeuropene în vederea consolidării polului proeuropean de stânga în Republica Moldova. E timpul să lăsăm deoparte interesele înguste de partid, să dăm dovadă, în sfârșit, de maturitate politică și să punem în prim plan interesele oamenilor”, a menționat Ion Sula.

Drept urmare, oficialii au convenit să continue dialogul bilateral în chestiuni de interes reciproc, în special în ceea ce privește asigurarea parcursului european al țării și a bunăstării cetățenilor noștri.

Ion Sula s-a întâlnit cu Ambasadorul Franței la Chișinău

Totodată, la întrevedere au participat vicepreședintele PSDE, Eremei Priseajniuc, și prim-consilierul Ambasadei Franței pentru cooperare internațională, Marc Ivarra.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Boris Pistorius ştie cum s-a produs breşa de securitate în comunicarea armatei germane

Boris Pistorius ştie cum s-a produs breşa de securitate în comunicarea armatei germane Ministrul apărării german Boris Pistorius a declarat marţi că discuţia dintre patru...

Mai puține cazuri de gripă și COVID-19 la nivel național

Mai puține cazuri de gripă și COVID-19 la nivel național Se atestă o scădere continuă a numărului de cazuri de infecții respiratorii acute, la nivel...

Igor Grosu: Lavrov nu mai e diplomat, ci purtătorul mesajelor negative ale unui criminal de război

Igor Grosu: Lavrov nu mai e diplomat, ci purtătorul mesajelor negative ale unui criminal de război Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a răspuns ministrului rus de...

Mai multe țări europene se alătură sancțiunilor împotriva celor care destabilizează Moldova

Mai multe țări europene se alătură sancțiunilor împotriva celor care destabilizează Moldova Uniunea Europeană a anunțat că țările candidate la aderarea la UE, precum și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.