Iulian Muntean a depus cerea de demisie din CSM

Publicat:

Membrul CSM, Iulian Muntean, care s-a pomenit în mijlocul unui scandal legat de dosarul de corupție în care este vizat, a depus cerea de demisie.

Solicitarea de eliberare din funcție a fost depusă marți, la Secretariatul Parlamentului. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către Direcția Comunicare a Parlamentului.


Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Secretariatul Parlamentului urmează să înregistreze cererea ca ulterior aceasta să fie examinată conform procedurilor legale.

Reamintim că Iulian Muntean, membrul proaspăt numit la Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM), fiind delegat de Parlament, este învinuit într-un dosar de corupție. În apărarea sa, avocatul susține că este vorba de un dosar fabricat la comanda fostului lider PDM, Vladimir Plahotniuc.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Vineri, 22 septembrie curent, atât ministra Justiției, cât și membrii CSM au emis comunicate de presă în care au sugerat că Iulian Muntean trebuie să demisioneze.

În Parlament au avut loc și audieri în acest sens, pentru a elucida circumstanțele scandalului iscat în jurul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Discuțiile din Parlament au durat două ore și jumătate, iar Iulian Muntean, persoana direct vizată, a fost și el prezent în sală.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris De la Louvre la Musée d’Orsay, Parisul are, fără îndoială, unele dintre cele mai...

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.