James Corden a fost testat pozitiv la COVID-19

Publicat:

Actorul britanic James Corden, prezentatorul unui talk-show la o televiziunea americană, a fost testat pozitiv la COVID-19, informează vineri DPA, potrivit agerpres.

Gazda emisiunii CBS ”The Late Late Show” a anunţat online că se simte ”foarte bine”, dar că difuzarea emisiunii sale va fi sistată timp de mai multe zile.


Citeşte şi: O şefă din domeniul sănătăţii anunţă SFÂRŞITUL pandemiei – Black News

”Am fost testat pozitiv la COVID-19”, a scris el pe Instagram.

”Sunt vaccinat cu schemă completă, plus booster, iar graţie acestui lucru sunt suficient de norocos pentru a spune că mă simt foarte bine. Emisiunea nu va fi transmisă câteva zile. Aveţi grijă de voi! Cu toată dragostea, James”, a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

Anunţul lui Corden vine după ce mai multe emisiuni populare au fost anulate pentru o scurtă perioadă de timp ca urmare a faptului că prezentatorii acestora au fost depistaţi pozitiv la coronavirus.

”Late Night with Seth Meyers”, de pe NBC, a fost anulat pentru mai multe zile după ce Meyers, în vârstă de 48 de ani, a anunţat pe Twitter că este pozitiv la coronavirus. ”Vestea proastă este că am fost testat pozitiv la COVID-19 (mulţumesc, 2022!). Vestea bună este că mă simt bine (mulţumesc vaccinurilor şi boosterului!)”, a scris el.

”Anulăm restul emisiunilor de săptămâna aceasta, aşa că vă aşteptăm lunea viitoare ca să vedeţi ce amplasament cool vom testa pentru a ne servi drept studio!!!”, a mai spus el.

Citeşte şi: Tokaev anunţă restabilirea ordinii constituţionale în Kazahstan – Black News

Gazda ”The Tonight Show”, Jimmy Fallon, emisiune transmisă de asemenea pe NBC, a spus că se consideră ”norocos” şi că a avut doar simptome moderate după ce a fost testat pozitiv la coronavirus în prima zi din vacanţa de Crăciun şi a mulţumit personalului medical şi producătorilor săi pentru că au ”tratat cu seriozitate protocolul de testare”.

De asemenea, Whoopi Goldberg a lipsit de la primul episod al ”The View” în urma unui test pozitiv, deşi cealaltă gazdă a emisiunii, Joy Behar, a asigurat fanii că simptomele lui Goldberg sunt ”foarte, foarte uşoare”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un deputat de la Kiev ne dă fiori reci: ‘Moldova ar putea fi următoarea ţintă a Rusiei’

Un deputat de la Kiev ne dă fiori reci: 'Moldova ar putea fi următoarea ţintă a Rusiei' Singurul drum pentru Ucraina și Rep. Moldova este Uniunea...

Achiziții de peste un milion de euro pentru securitatea frontierei de stat

Achiziții de peste un milion de euro pentru securitatea frontierei de stat Poliția de Frontieră va beneficia de o nouă achiziție de bunuri grație sprijinului...

Beijingul nu lasă loc de interpretări: ‘Indiferent care ar fi guvernul Taiwanului, există o singură Chină’

Beijingul nu lasă loc de interpretări: 'Indiferent care ar fi guvernul Taiwanului, există o singură Chină' Autorităţile chineze au afirmat luni, după preluarea funcţiei de...

Ucraina a doborât 29 de drone lansate de Rusia în timpul unui atac nocturn

Ucraina a doborât 29 de drone lansate de Rusia în timpul unui atac nocturn Forţele aeriene ale Ucrainei au anunţat luni că au doborât 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.