X

Jeff Bryan, noul șef al USAID Moldova

Misiunea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională în Moldova are un nou șef. Numele său este Jeff Bryan. Anterior, acesta a deținut funcția de ofițer de dezvoltare generală în cadrul USAID Moldova.

Informațiile au fost confirmate la data de 15 august de reprezentanții misiunii USAID în țara noastră.

Citește și : Rusia jură răzbunare pentru ‘atacul terorist’ ucrainean asupra podului din Crimeea

„Astăzi, îi spunem bun-venit noului șef al Misiunii USAID în Moldova, Jeff Bryan. Domnul Bryan s-a alăturat echipei din Moldova și este entuziasmat să revină în țară pentru a conduce programele de dezvoltare în domeniul creșterii economice, dezvoltării democratice și consolidării sociale”, au comunicat reprezentanții Agenției, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md. 

Anterior, Jeff Bryan se afla la Washington, DC, unde conducea furnizarea asistenței umanitare oferite de către USAID țărilor din Africa.

În perioada 2018-2020, Jeff Bryan a fost șef al Misiunii USAID Guinea și Sierra Leone, iar în perioada 2014-2018 a gestionat programele USAID din Cote d’Ivoire. În perioada 2010-2014, acesta a deținut funcția de ofițer de dezvoltare generală în cadrul USAID Moldova.

Jeff Bryan deține studii în domeniul urbanism și dezvoltare regională cu specializare în gestionarea situațiilor excepționale și în domeniul elaborării strategiilor naționale de securitate.

Citește și : Arcul Geodezic Struve, singurul monument din Moldova inclus în lista Patrimoniului UNESCO

De asemenea, Jeff Bryan vorbește fluent limba franceză și limba română la nivel conversațional.

 

Tags: africaJeff BryanMoldovaUSAID Moldovawashington
Categorii: PoliticăȘtirile zilei