Kanye West poartă o bluză pe care scrie ‘White Lives Matter’ la prezentarea sa de modă din Paris

Publicat:

Kanye West a purtat o bluză pe care scria ‘White Lives Matter’ în timp ce a lansat Sezonul 9 al lui Yeezy la Săptămâna Modei de la Paris, relatează Fox News.

Vedeta a purtat un tricou cu mânecă lungă negru inscripţionat pe spate cu litere albe „White Lives Matter” la cea mai recentă prezentare de modă Yeezy.

Citeşte şi: Trump depune plângere împotriva CNN şi cere 475 de milioane de dolari – Black News


West, în vârstă de 45 de ani, a apărut luni la prezentarea de modă de la Paris. Rapperul și-a lansat colecția Season 9. Comentatoarea conservatoare Candace Owens a postat pe Twitter o fotografie cu ea purtând aceeaşi bluză, stând lângă West, pe care scria acelaşi lucru.

Înainte de spectacol, el a ținut un discurs în care a făcut referire la jaful din 2016 a soției Kim Kardashian, consecințele cu producătorul vestimentar Gap în urma lansării colaborării sale cu brandul, luptele sale în industria modei și multe altele, potrivit Page Six.

Spectacolul a prezentat un cor de copii, iar fiica lui, North, a defilat ca model.

Un reprezentant pentru West, Yeezy sau Black Lives Matter nu a răspuns la cererea imediată de comentarii pentru Fox News.

West a explicat că a ales să facă prezentarea de modă Yeezy la Paris pentru că aici este „înalta catedrală a modei”, relatează Vogue Business.

“Dacă fac muzică, muzică rap, o să-mi pun hanoracul, o să iau un Uber și o să merg la casa viitoare. Zi de zi. Și dacă lucrăm la haine? Paris.”

Cu o zi înainte de propria prezentare de modă, cunoscutul rapper „Flashing Lights” a deschis show-ul Balenciaga.

Kanye, care acum se numește Ye, a ţinut recent titlurile după ce a reziliat contractul lui Yeezy cu GAP. Muzicianul a trimis o scrisoare de reziliere către GAP în septembrie în care îl acuza pe retailerul de îmbrăcăminte că nu a reușit să comercializeze colaborarea Yeezy.

„GAP nu i-a lăsat lui Ye de ales decât să-și rezilieze acordul de colaborare din cauza nerespectării substanțiale de către GAP”, a declarat avocatul lui, Nicholas Gravante, co-președinte al Grupului Global de Litigii la Cadwalader, Wickersham & Taft LLP, într-un comunicat.

Citeşte şi: Biden promite sancţiuni după represiunea manifestaţiilor din Iran – Black News

„Ye a încercat cu sârguință să rezolve aceste probleme cu GAP atât direct, cât și prin consiliere. Nu s-a ajuns nicăieri”.

Linia de lui îmbrăcăminte cu GAP a inclus hanorace, tricouri și jachete.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova Trei biblioteci școlare vor fi modernizate și...

Guvernul îl obligă pe Vlad Plahotniuc să vândă rămășițele holdingului media GMG

Guvernul îl obligă pe Vlad Plahotniuc să vândă rămășițele holdingului media GMG Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională, condus de premierul Dorin Recean,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.