Kevin Spacey spune, într-un interviu cu Piers Morgan, că a fost ‘prea îndrăzneţ’ în trecut

Publicat:

Kevin Spacey spune, într-un interviu cu Piers Morgan, că a fost ‘prea îndrăzneţ’ în trecut

Kevin Spacey s-a descris, într-un interviu cu Piers Morgan, ca “depăşind limitele” şi “fiind prea îndrăzneţ” în trecut, potrivit The Guardian.

Actorul a câştigat un proces civil în SUA după ce a fost acuzat de avansuri sexuale nedorite la o petrecere în 1986, iar anul trecut a fost achitat la tribunalul Southwark Crown după ce a fost acuzat de agresiune sexuală asupra a patru bărbaţi în perioada 2001-2013, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

El a negat întotdeauna orice acuzaţii de infracţiuni şi comportament inadecvat.

Într-un interviu pentru canalul YouTube Piers Morgan Uncensored, Spacey a declarat că a “depăşit limitele” în trecut.

Când a fost întrebat cum, el i-a spus lui Morgan: “Să fiu prea îndemânatic, să ating pe cineva sexual într-un mod pe care nu ştiam la momentul respectiv că nu şi-l dorea”.

“Am mângâiat oameni, am fost blând cu oamenii, aşa sunt eu”, a adăugat el ca răspuns la acuzaţii.

“Dacă îi faci avansuri cuiva, nu vrei să fii agresiv. Vrei să fii blând. Vrei să vezi dacă va răspunde pozitiv”. El a adăugat: “Ar trebui să te anunţe că nu vor să o facă, astfel încât să înţelegi că este neconsensual şi să te opreşti”.

Actorul a mai spus că locuinţa sa va fi vândută la licitaţie pentru a achita facturile legale după acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit formulate împotriva sa.

El a spus: “Nu am mai văzut niciodată o casă în care să se vândă: “Săptămâna aceasta, locul în care am locuit în Baltimore este executat silit, casa mea este vândută la licitaţie”.

“Trebuie să mă întorc la Baltimore şi să-mi pun toate lucrurile în depozit. Aşa că răspunsul la această întrebare este că nu sunt foarte sigur unde voi locui acum, dar am fost în Baltimore… de când am început să filmăm House of Cards acolo… M-am mutat acolo în 2012”.

Când a fost întrebat de ce îşi vinde casa, el a răspuns “Nu pot plăti facturile pe care le datorez”.

“De câteva ori am crezut că o să-mi declar falimentul, dar am reuşit să ne cam ferim, cel puţin până în prezent”.

Spacey a spus că datorează “multe milioane” de dolari din cauza facturilor legale şi a părut emoţionat în mai multe momente în timpul lungului interviu.

El a fost concediat din serialul “House of Cards” de la Netflix atunci când au apărut acuzaţiile din 2017, în timpul celui de-al şaselea sezon al serialului, iar mai târziu a fost eliminat din filmul “All the Money in the World” şi înlocuit cu Christopher Plummer, care a trebuit să refacă scenele în ultimul moment.

Actorul a negat, de asemenea, noile acuzaţii de comportament inadecvat care au fost difuzate într-un documentar al Channel 4 intitulat “Spacey Unmasked”, pe care l-a criticat.

În 2022, Spacey a fost dat în judecată la Înalta Curte din Londra de un bărbat care a susţinut că a fost agresat sexual de Spacey şi a suferit “daune psihice”.

Cazul a fost suspendat în timpul procesului său penal, dar a fost reluat după o audiere în luna mai.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Feţe celebre, printre care Sharon Stone, Liam Neeson şi Stephen Fry, au militat pentru revenirea sa la actorie, în declaraţii făcute în luna mai pentru ziarul The Telegraph.

Spacey are două premii Oscar, pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru “The Usual Suspects” în 1996 şi pentru cel mai bun actor în 2000 pentru “American Beauty”, care i-a adus şi un premiu Bafta pentru actor principal.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Recean: Antreprenorii din Ceadîr-Lunga reușesc să-și extindă piețele de desfacere și contribuie la creșterea economică a țării

Recean: Antreprenorii din Ceadîr-Lunga reușesc să-și extindă piețele de desfacere și contribuie la creșterea economică a țării În cadrul vizitei sale în municipiul Ceadîr-Lunga, prim...

Șeful Marelui Stat Major, în vizită la mai multe unități militare din municipiul Ungheni și Bălți

Șeful Marelui Stat Major, în vizită la mai multe unități militare din municipiul Ungheni și Bălți Șeful Marelui Stat Major, generalul Eugen Ohladciuc, a vizitat...

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava Un atac cu rachete al forţelor armate ruse...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.