Kremlinul consideră, după realegerea lui Putin, că Iulia Navalnaia ‘şi-a pierdut rădăcinile’ ruse

Publicat:

Kremlinul consideră, după realegerea lui Putin, că Iulia Navalnaia ‘şi-a pierdut rădăcinile’ ruse

Kremlinul apreciază luni, după realegerea lui Vladimir Putin cu 87% dintre voturile exprimate, că Iulia Navalnaia, care a preluat ştafeta de la soţul său defunct, opozantul Aleksei Navalnîi, şi-a pierdut ”rădăcinile” şi a pierdut ”pulsul” ruşilor, relatează AFP.

”Această Iulia Navalnaia pe care aţi menţionat-o face în continuare parte dintre aceşti oameni care-şi pierd rădăcinile, care-şi pierd legăturile cu patria, care-şi pierd înţelegerea patriei lor, care nu mai simt pulsul ţării lor”, i-a răspuns un purtător de cuvânt al Kremlinului unei  întrebări a unui jurnalist, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Galbur: „Reunificarea cu România – unica soluție”

”BINEÎNŢELES CĂ AM SCRIS NUMELE NAVALNÎI”

În campania în vederea alegerilor prezidenţiale, Iulia Navalnaia a cerut populaţiei ruse ”să voteze cu orice alt candidat, dar nu cu Putin”.

Duminică, ea a anunţat că a scris ”Navalnîi” pe buletinul său de vot, după ce a votat la Ambasada Rusiei la Berlin.

”Bineînţeles că am scris numele «Navalnîi», pentru că nu este posibil (…) ca, la o lună înainte de alegeri, principalul opozant al lui Putin, deja încarcerat, să fie ucis”, a declarat ea.

La intrarea în sediul ambasadei ruse, susţinătorii săi au scandat ”Iulia, Iulia, noi suntem cu tine!”.

Iulia Navalnaia s-a angajat să continue activitatea soţului său şi a acuzat în mai multe rânduri, în ultimele zile, că Vladimir Putin l-a ”asasinat”, o acuzaţie pe care Kremlinul o neagă ferm.

Citește și: Condițiile moderne de trai au ajuns la Cociulia

Aleksei Navalnîi, cel mai feroce critic al lui Vladimir Putin din ultimii zece ani, a murit la 16 februarie, la vârsta de 47 de ani, într-o colonie penitenciară, în Arctica, unde ispăşea o pedeapsă de 19 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de ”extremism”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.