La 80 de ani Mick Jagger se gândeşte la un nou album şi la încă un turneu

Publicat:

La 80 de ani Mick Jagger se gândeşte la un nou album şi la încă un turneu

Mick Jagger, 80 de ani, solistul legendarei formaţii The Rolling Stones, a anunţat că pregăteşte un nou album împreună cu colegii săi de trupă cu care continuă să susţină concerte, transmite marţi Reuters.

Întrebat cum se simte, după un concert organizat la Boston, să cânte şi să danseze la 80 de ani pe scenele amplasate pe stadioane, în faţa a zeci de mii de fani, Mick Jagger a răspuns simplu: “La fel ca la 78 de ani!”, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

“Am avut nevoie de câteva spectacole pentru a intra în starea de turneu, dar acum am atins această stare. Mă simt bine”, a mai susţinut el.

Jagger cânta încă din anii ’60 “What a drag it is getting old” (Ce greu este să îmbătrâneşti), dar acum, când se apropie de 81 de ani (pe care îi va împlini la 26 iulie), Mick Jagger se simte încă în elementul lui pe scenă şi nu plănuieşte să se retragă.

În prezent formaţia The Rolling Stones se află în turneu în SUA cu albumul “Hackney Diamonds” şi caută oportunităţi pentru a susţine concerte şi în alte ţări în cursul anului viitor.

“Ne vom gândi la ofertele pe care le-am primit, unde vom merge şi unde va fi distractiv. Ar putea fi Europa, ar putea fi America de Sud, ar putea fi oriunde”, a mai susţinut solistul formaţiei, precizând şi că împreună cu colegii săi de trupă, chitariştii Keith Richards, 80 de ani şi Ronnie Wood, 77 de ani, pregăteşte lansarea în viitorul apropiat a unor noi piese şi posibil a unui nou album.

Turneul care se desfăşoară în prezent poartă numele albumului lansat în luna octombrie de rockerii britanici – primul album lansat după o pauză de 18 ani.

Într-o recenzie intitulată “The Rolling Stones Really Might Never Stop” (The Rolling Stones ar putea să nu se oprească niciodată), publicaţia New York Times a remarcat că pe stadionul de fotbal american din New Jersey Mick Jagger părea să aibă mai multă energie pe măsură ce trecea timpul. De unde găseşte atâta energie?

“Mă bucur de ceea ce fac. Chiar asta e răspunsul. Iubesc ceea ce fac. Există această comunicare continuă cu publicul. Pot să-i văd că se simt bine, aşa că mă simt şi eu bine şi primesc de la ei foarte multă energie”.

Mick Jagger a declarat că îşi păstrează forma fizică de invidiat chiar şi pentru cei mai tineri decât el prin două repetiţii de dans şi câteva vizite la sală în fiecare săptămână. Tatăl său a fost profesor de educaţie fizică, iar Jagger pune deseori starea sa bună a sănătăţii pe seama genelor moştenite pe cale paternă.

În cadrul turneului The Rolling Stones interpretează aproximativ 4 piese de pe albumul “Hackney Diamonds” dar şi piese celebre din repertoriul formaţiei, precum “Start Me Up”, “(I Can’t Get No) Satisfaction” sau “Sympathy for the Devil”, dar lista pieselor este modificată de la un concert la altul.

Fanii par să fi primit bine noile piese, conform lui Jagger, care a precizat că vede fani care ştiu versurile şi cântă noile piese împreună cu formaţia.

Pentru următoarele concerte, Jagger a declarat că speră să fie însoţit pe scenă de unele dintre vocile mari ale muzicii internaţionale care apar şi pe albumul “Hackney Diamonds” – Paul McCartney, Lady Gaga, Stevie Wonder şi Elton John – dar a precizat că încă nu ştie nimic sigur. “Este greu să le fac program”, a comentat el.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

The Rolling Stones a înregistrat mai multe peise care nu au apărut pe albumul “Hackney Diamonds”, dar care ar putea fi grupate pe un nou album. “Avem mult mai multe piese, aşa că mă gândesc că am putea scoate un nou album foarte curând”, a mai spus el.

În afara sferei muzicale Mick Jagger produce un film despre povestea de dragoste dintre muzicianul de jazz Miles Davis şi actriţa şi cântăreaţa franceză Juliette Greco, precum şi o adaptare cinematografică a piesei “The Real Thing”, a dramaturgului britanic Tom Stoppard.

Jagger, care a apărut la rândul său în mai multe filme şi producţii de televiziune, a declarat că i-ar plăcea să mai joace în filme. “Dar nu primesc prea multe oferte interesante. Când fac însă acest lucru, mă bucur de el”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io – Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io - Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar Jupiter ascunde...

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe Regizorul Benoit Jacquot a fost inculpat miercuri pentru violarea actriţelor Julia Roy, în 2013, şi...

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni Având în vedere faptul că pe rețelele de socializare circulă numeroase diete care promit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.