Lansarea Unității ALDE de Gestionare a Crizei Naționale

Publicat:

Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) a lansat astăzi, 5 septembrie, la Chișinău, Unitatea ALDE de Gestionare a Crizei Naționale. Unitatea ALDE de Gestionare a Crizei Naționale va identifica problemele majore, va constata cauza și vinovații și va recomanda soluțiile și căile necesare.

Ulterior, factorii de decizie vor fi avertizați public și se vor elabora sesizări către instituțiile abilitate. Juriștii vor identifica situațiile care trebuie sancționate legal, de la neglijența în serviciu la cauze penale pentru corupție.


Citește și : Maia Sandu le cere moldovenilor din Olanda să se întoarcă acasă

„Suntem o forță politică mandatată de către membrii ALDE să acționeze decisiv pentru a opri dezastrul din țara noastră și asta vom face!”, a declarat președinta ALDE, Arina Spătaru.

Întregul pachet de documentare elaborat de experții ALDE va fi transmis către partenerii de dezvoltare, pentru a fi la curent cu situația reală.

„Ne așteptăm la deplina colaborare din partea partenerilor de dezvoltare și reamintim că, atât granturile, cât, mai ales, creditele de miliarde au fost oferite poporului nostru, fiecărui cetățean. Responsabilitatea pentru aceste angajamente financiare va fi purtată de noi și copii noștri pentru următorii 20 de ani!”, a subliniat președinta ALDE, Arina Spătaru.

În cadrul evenimentului de lansare a Unității ALDE de Gestionare a Crizei Naționale au participat mai mulți experți, precum: Mihai Godea, Ion Toma, Pavel Ianeț, Sergiu Borozan, Nicolae Gheorghe Rusu, Valentin Guznac, Sergiu Brânzilă, Marcel Zambițchi și Vladimir Roman.

Citeşte şi: Ruşii au provocat daune majore în zona portului Ismail

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Orban: Putin nu va ataca o ţară NATO

Orban: Putin nu va ataca o ţară NATO ''Niciun om serios nu poate vorbi despre o intenţie a Rusiei de a ataca NATO'', a declarat...

Un român a ajuns după gratii în Germania după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil

Un român a ajuns după gratii în Germania după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil Un român a fost arestat în...

NATO în fața unei provocări majore: 35-50 de brigăzi suplimentare necesare pentru apărare împotriva Rusiei

NATO în fața unei provocări majore: 35-50 de brigăzi suplimentare necesare pentru apărare împotriva Rusiei NATO va avea nevoie de între 35 și 50 de...

Boeing a ajuns la un acord cu justiţia americană în dosarul prăbuşirii avionului 737 Max

Boeing a ajuns la un acord cu justiţia americană în dosarul prăbuşirii avionului 737 Max Boeing a ajuns la un acord cu Departamentul american al...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.