Libanul a anunţat al doilea caz de coronavirus

Publicat:

Un al doilea caz de coronavirus a fost confirmat miercuri în Liban, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Beirut, care a precizat că este vorba despre o femeie care a revenit recent din Iran, transmite AFP, potrivit agerpres.

”A fost înregistrat un al doilea caz de coronavirus Covid-19 confirmat în laborator”, a indicat ministerul citat, într-un comunicat.


Citește și : Un prim caz de coronavirus a fost confirmat în Brazilia

Pacienta, a cărei stare de sănătate este stabilă, este o femeie revenită în Liban pe 20 februarie după ce fusese într-un pelerinaj religios în Iran. Ea a fost spitalizată pe 24 februarie.

Femeia s-a aflat în acelaşi avion cu primul caz de coronavirus înregistrat în Liban, o femeie de 45 de ani care vizitase Qom, oraş sfânt din Iran.

Iranul, care încearcă să ţină sub control propagarea noului coronavirus, a înregistrat începând de săptămâna trecută 19 cazuri mortale, bilanţul cel mai grav după cel din China.

Citește și : Marea Britanie efectuează teste aleatorii pentru depistarea coronavirusului la pacienţii de gripă

Coronavirusul Covid-19 a cauzat infectarea a aproximativ 80.000 de persoane (dintre care aproape 2.800 în afara Chinei) şi moartea a peste 2.700 de persoane la nivel mondial, conform datelor comunicate miercuri de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.