Liderul PLDM din Bălți îndeamnă la boicotarea alegerilor

Publicat:

Liderul PLDM din Bălți îndeamnă la boicotarea alegerilor

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova de la Bălți, Sergiu Burlacu, îi îndeamnă pe localnici să boicoteze alegerile de duminică, 19 noiembrie.

În cadrul unui filmuleț publicat pe pagina sa de Facebook, Burlacu a declarat că în turul II al alegerilor din Bălți au ajuns persoane incompetente și dubioase, transmite Știri.md.


„Dragi locuitori ai municipiului Bălți, e momentul când trebuie să fim atenți și să înțelegem bine că decidem viitorul nostru pentru patru ani. Aceste alegeri au fost fraudate de PAS, care a folosit toată mașinăria statului pentru a manipula și a amăgi. Noi am ajuns în turul II nu cu candidații cu care am vrut, dar cu două variante proaste pe care ni le bagă în față PAS. De fapt, nu este nicio diferență între Petkov și socialiști. Același comportament, aceeași educație și același radicalism mincinos”, a spus Burlacu.

Liderul PLDM din Bălți îndeamnă la boicotarea alegerilor

Acesta i-a îndemnat pe locuitorii din Bălți să boicoteze alegerile din turul II pentru a opri manipularea din partea partidului de la guvernare.

Citeşte şi: Avocații Arinei Corșicova vor cere CSJ strămutarea dosarului – Stiripesurse.md

De menționat că, în turul II de alegeri, la Bălți se vor duela Alexandr Petkov de la Partidul Nostru, care a acumulat 22,69% din voturi, și socialistul Maxim Moroșan, care s-a clasat pe locul trei cu 19,73% din sufragii.

La data de 9 noiembrie, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, l-a chemat la dezbateri publice pe Maxim Moroșan, contracandidatul său din turul doi.

 

Ulterior, Maxim Moroșan a răspuns la invitația candidatului Partidului Nostru de a participa la dezbateri publice, doar că acesta a stabilit alte condiții.

 

Iar la data de 13 noiembrie, candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, l-a invitat pe liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, să participe vineri, 17 noiembrie, într-o dezbatere publică, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Liderul PLDM din Bălți îndeamnă la boicotarea alegerilor

Anterior, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, a menționat că contracandidatul său Maxim Moroșan așa și nu a dat un răspuns clar privind dezbaterile publice la care Petkov l-a chemat încă de săptămâna trecută. Acesta îi recomandă lui Moroșan să fie mai modest și să nu ceară dezbateri cu Renato Usatîi, întrucât contracandidatul său este el, nu Usatîi.

Pe 15 noiembrie, Maxim Moroșan și Alexandr Petkov au mers la ore diferite la dezbateri. Unul la 12:00, iar altul la 14:00. Moroșan a spus că împreună cu echipa socialiștilor și-au luat două ore pentru dezbateri, iar Petkov a menționat că a spus din timp că nu va veni la 12:00.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Irina Vlah pune presiune pe Maia Sandu

Irina Vlah pune presiune pe Maia Sandu Îi propune preşedintei să semneze „Angajamentul pentru Pace” Irina Vlah, președintele Asociației „Platforma Moldova”, a elaborat un „Angajament pentru...

Republica Moldova va adera la Alianța Internațională pentru Energie Solară

Republica Moldova va adera la Alianța Internațională pentru Energie Solară Republica Moldova va semna Acordul-cadrul privind instituirea Alianței Internaționale pentru Energie Solară (ISA). Citește și: Tragedie...

De ziua lor, toţi copiii vor intra gratuit la Grădina Zoologică din Chișinău

De ziua lor, toţi copiii vor intra gratuit la Grădina Zoologică din Chișinău Intrarea la Grădina Zoologică din Chișinău va fi gratuită pe 1 iunie...

Oficialii de la Roma analizează punerea sub sechestru a activelor subsidiarei UniCredit din Rusia

Oficialii de la Roma analizează punerea sub sechestru a activelor subsidiarei UniCredit din Rusia Ministrul italian de Externe şi alţi oficiali se vor întâlni luni...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.