Logodnica lui Khashoggi îi cere lui Justin Bieber să-şi anuleze concertul din Arabia Saudită

Publicat:

Logodnica jurnalistului asasinat Jamal Khashoggi i-a cerut cântăreţului Justin Bieber să-şi anuleze concertul programat pentru 5 decembrie la Jeddah, al doilea oraş ca mărime din Arabia Saudită, îndemnându-l să nu cânte pentru “ucigaşii iubitului ei Jamal”, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Hatice Cengiz i-a trimis cântăreţului o scrisoare deschisă, publicată sâmbătă în Washington Post, în care îi cere lui Bieber să anuleze spectacolul pentru a “transmite un mesaj puternic către lume”, şi anume, că “numele şi talentul său nu vor fi folosite pentru a restabili reputaţia unui regim care-şi ucide criticii”.


Citeşte şi: Pentagonul intensifică finanțarea programelor sale în Ucraina – Black News

Administraţia preşedintelui Joe Biden a publicat în februarie un raport al serviciilor de informaţii americane în care prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, este menţionat ca fiind implicat în asasinarea lui Khashoggi în 2018 la Istanbul. Prinţul moştenitor saudit neagă orice implicare în uciderea jurnalistului.

Jamal Khashoggi, în vârstă de 59 de ani la momentul morţii sale, a fost ucis în consulatul din Istanbul al Arabiei Saudite, iar cadavrul său a fost tranşat. Dispariţia misterioasă a lui Khashoggi, care a intrat pe 2 octombrie în consulatul din Istanbul pentru un demers administrativ şi nu a mai ieşit de acolo, a generat o criză internaţională la acel moment.

“Nu cânta pentru ucigaşii iubitului meu Jamal”, i-a scris Cengiz lui Justin Bieber. “Te rog să vorbeşti şi să-l condamni pe ucigaşul său, Mohammed bin Salman. Vocea ta va fi auzită de milioane de oameni”, a mai spus ea.

Citeşte şi: CDC modifică obiectivele pandemiei de la atingerea imunității de turmă – Black News

Canadianul Justin Bieber face parte dintr-un grup de artişti care urmează să susţină concerte cu ocazia cursei de F1, găzduită de Arabia Saudită în oraşul Jeddah.

“Dacă refuzi să fii un pion al prinţului Mohammed bin Salman, mesajul tău va fi puternic şi clar: nu susţin concerte pentru dictatori. Eu aleg dreptatea şi libertatea în locul banilor”, i-a mai scris lui Bieber logodnica jurnalistului ucis.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Netanyahu în luptă cu armata israeliană (editorial)

Netanyahu în luptă cu armata israeliană Sara Netanyahu a acuzat săptămâna trecută la o întâlnire privată cu familiile ostaticilor că șefii armatei israeliene (IDF) încearcă...

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește Cererea de energie electrică este în creștere, iar tot mai multe țări încearcă...

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă Prima și cea mai importantă lecție a alegerilor locale și europarlamentare este confiscarea patriotismului de către partidele extremiste AUR și SOS,...

Chiar urmează să ne drogăm copiii ca să nu se mai îngrașe în halul acesta?

Chiar urmează să ne drogăm copiii ca să nu se mai îngrașe în halul acesta?   În loc să încercăm să ne schimbăm groaznicul sistem alimentar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.