Luna roz în aprilie 2024, explozie de schimbări pentru zodii

Publicat:

Luna roz în aprilie 2024, explozie de schimbări pentru zodii

Luna plină din aprilie va avea loc în semnul Scorpionului. În a doua lună de primăvară vom putea observa Luna plină sub numele frumos – Luna Roz. Când va avea loc Luna Plină în aprilie 2024, dacă Luna va fi într-adevăr de culoare roz pe care o puteți planifica în acest moment – citiți mai jos în material.

Luna Roz este numele Lunii pline din aprilie, inventat de indienii din America de Nord. Însă satelitul Pământului în această perioadă nu-și schimbă culoarea, iar numele i-a fost dat în onoarea florilor roz de phlox, care înfloresc tocmai în aprilie, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Când are loc Luna Roz în aprilie 2024

 

Luna va ajunge în faza de Lună Plină pe 24 aprilie, la ora 02:49 (23 aprilie, 23:49 GMT). De pe Pământ, Luna va apărea plină cu aproximativ o zi înainte și după acest moment.

Luna Plină va avea loc în semnul Scorpionului – acesta este momentul în care vă puteți elibera de trecut și puteți scăpa de lucrurile inutile. Dacă reușești să finalizezi cazurile începute în aceste două sau trei zile – luna se anunță a fi una de succes.

Perioada de Lună plină este potrivită și pentru: a vă pune dorințe, vă stabiliți obiective; să vă gândiți la o strategie, să analizați situații; a medita, a vă ruga, a vă angaja în practici spirituale; a face pace cu cei cu care v-ați certat; a plăti datoriile, a îndeplini promisiunile făcute. De asemenea, este bine să faci o muncă de creație – după cum se știe, în această perioadă o persoană își trezește talentele ascunse.

Se crede că luna plină are proprietăți energetice speciale și este capabilă să influențeze emoțiile oamenilor. Sub această influență, de multe ori iau decizii impulsive și dezechilibrate, ceea ce nu ar trebui să se facă.

Este necesar să se renunțe la obiceiurile proaste, iar activitatea fizică trebuie să fie moderată. De asemenea, nu este indicat să scoateți nimic din casă în ajunul lunii pline – puteți pierde norocul.

Trei ritualuri secrete pentru Luna Plină Roz

 

Pe 24 aprilie, o lună plină roz va învălui Pământul. Iată trei ritualuri puternice pentru a vă susține și a vă extinde potențialul în timpul lunii pline.

Un ritual pentru a vă reîncărca energia și lumina interioară: Începeți ritualul cu o meditație pentru a vă liniști mintea și a vă menține calmul. Folosiți lumânări, cristale de cuarț sau ametist pentru a crea un mediu de susținere pentru a vă reîncărca energia.

Cereți Energiei Luminii să curgă prin sistemul nostru energetic, curățându-ne și întărindu-ne lumina interioară. Concentrează-te pe senzațiile energiei care intră în tine și permite-i să se răspândească în tot corpul tău, umplând fiecare celulă cu lumină.

Un ritual pentru a-ți deschide intuiția și înțelepciunea interioară: Creați un mediu liniștit pentru ritual, folosind o lumină blândă și uleiuri aromatice, cum ar fi lavanda sau altele care favorizează deschiderea intuiției.

Folosiți cristale, cum ar fi ametistul sau fluoritul, pentru a vă spori conexiunea cu înțelepciunea și intuiția interioară. Concentrează-te asupra gândurilor și sentimentelor tale interioare, ascultând mesajele care pot veni către tine în timpul acestui ritual. Scrieți orice intuiție sau mesaj important pe care îl primiți în timpul meditației, pentru a fi analizat și folosit ulterior.

Citește și : Adjunctul lui Şoigu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, riscă 15 ani de închisoare pentru că a luat mită

Ritual pentru a vă întări conexiunea cu Cosmosul și cu ciclurile naturale: Ieșiți în natură sau creați un mediu natural acasă cu plante, flori și mirosuri naturale. Folosiți cristale, cum ar fi piatra de lună sau năutul, pentru a vă întări conexiunea cu energia lunii și cu ciclurile naturale.

Meditați în aer liber sau lângă o fereastră, urmărind mișcarea lunii și sunetele naturii. Exprimați-vă recunoștința pentru ciclurile vieții și pentru sprijinul pe care îl primiți din partea cosmosului și întrebați-vă cum vă puteți alinia mai bine cu aceste ritmuri naturale. Astrologia, tarotul, numerologia, divinația, ghicitul, molfarismul, psihismul nu sunt științe, iar predicțiile nu sunt întotdeauna 100% corecte.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

ULTIMA ORĂ/ Volodimir Zelenski și Petro Poroșenko, puși pe lista persoanelor căutate de Rusia

ULTIMA ORĂ/ Volodimir Zelenski și Petro Poroșenko, puși pe lista persoanelor căutate de Rusia Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost dat în căutare de Federația...

Blinken: Un atac israelian asupra Rafah va provoca pagube ‘dincolo de acceptabil’

Blinken: Un atac israelian asupra Rafah va provoca pagube 'dincolo de acceptabil' Un atac israelian asupra Rafah, oraş din sudul Fâşiei Gaza, unde sunt înghesuiţi...

Mesajul transmis de către ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei, Arhiepiscopul Chișinăului și Exarhul Plaiurilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Mesajul transmis de către ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei, Arhiepiscopul Chișinăului și Exarhul Plaiurilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale „Bucuria sfântă umple inima noastră în această zi...

Vlad Țurcanu, directorul TRM, cu precizări după ce Ion Ceban a anunțat că televiziunea nu va transmite slujba de Paşte, de la Catedrală

Vlad Țurcanu, directorul TRM, cu precizări după ce Ion Ceban a anunțat că televiziunea nu va transmite slujba de Paşte, de la Catedrală Compania Teleradio-Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.