Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale

Publicat:

Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale

Președinta Maia Sandu a felicitat-o pe campioana Daria Kozorez, prima femeie din istoria țării noastre care a obținut o medalie de aur la box feminin. Daria, tânăra sportivă din Republica Moldova cu origini ucrainene, a câștigat în categoria de greutate +81 kg.

De asemenea, șefa statului i-a felicitat și pe ceilalți premianți ai Campionatului European de box, rezervat seniorilor, care au revenit azi acasă cu 3 medalii de la competiția din Belgrad, Serbia.

Alexandru Paraschiv a obținut medalia de argint în categoria de greutate de până la 63,5 kg, iar Vasile Cebotari a cucerit medalia de bronz la categoria de greutate de până la 71 kg.


Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale

Președinta a menționat că în ultimii 2 ani, Guvernul a îmbunătățit condițiile de antrenament pentru lotul olimpic al țării și a dublat bursele sportivilor de performanță. S-au construit 14 obiective sportive și au fost renovate 133 de săli și terenuri sportive. Șefa statului a subliniat că „astfel vom crește tineri campioni, vom dezvolta sportul de masă și vom promova un stil de viață activ pentru menținerea sănătății populației”.

„Dragi sportivi, sunteți o sursă de inspirație pentru noi toți. Ne mândrim și vă urăm succes la competițiile următoare!”, a mai punctat șefa statului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Caz ciudat și unic. Un copil de 7 ani a înghițit un creion de 10 cm fără să se rănească

Caz ciudat și unic. Un copil de 7 ani a înghițit un creion de 10 cm fără să se rănească Un băiat de 7 ani...

Google majorează investiţiile în centrul de date din Finlanda

Google majorează investiţiile în centrul de date din Finlanda Gigantul de căutare şi publicitate online Google a anunţat luni că va investi o sumă suplimentară...

Rapperul P. Diddy se scuză după publicarea unei înregistrări în care îşi loveşte fosta iubită

Rapperul P. Diddy se scuză după publicarea unei înregistrări în care îşi loveşte fosta iubită Rapperul american Sean "Diddy" Combs şi-a cerut scuze duminică pentru...

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.