Maluma a ieşit NERVOS dintr-un interviu în care a fost acuzat că ACOPERĂ încălcările drepturilor omului în Qatar – VIDEO

Publicat:

  • Maluma a fost întrebat dacă se află în Qatar pentru a ‘muşamaliza’ sau pentru a ‘vărui’ drepturilor omului
  • Reporterul Moav Vardi l-a întrebat pe Maluma dacă a avut o problemă cu abuzurile din Qatar
  • Artistul a spus că a ajuns la Cupa Mondială pentru a „se bucura de viață” și „de petrecerea fotbalului”
  • Când a fost întrebat despre ‘văruire’, el l-a numit pe reporter „nepoliticos” și a ieșit plin de nervi din platou
  • Maluma apare la imnul Cupei Mondiale alături de Nicki Minaj și Myriam Fares

Cântăreţul columbian Maluma, care cântă imnul oficial al Cupei Mondiale, a ieșit ‘val-vârtej’ dintr-un interviu TV acordat unui canal israelian după ce a fost acuzat că a „băgat sub preş” încălcările drepturilor omului în Qatar, scrie Daily Mail.

În timpul unei emisiuni BBC pentru televiziunea publică israeliană, cântărețul în vârstă de 28 de ani a fost întrebat: „Nu aveți o problemă cu încălcările drepturilor omului în această țară?”


Maluma, al cărui nume real este Juan Luis Londoño Arias, a răspuns spunând că este ceva ce nu a putut rezolva și că se află acolo doar pentru a se bucura ‘de petrecerea fotbalului’.

După ce a fost întrebat de reporterul Moav Vardi dacă prezența sa la turneu „a ajutat să văruiască” încălcările drepturilor omului, cântărețul l-a numit pe reporter nepoliticos și a ieșit nervos.

Vedeta apare alături de cântărețul libanez Mryiam Fares și Nicki Minaj la imnul oficial al Cupei Mondiale Fifa Qatar numit Tukoh Taka.

În timpul interviului, Maluma este întrebat: „Shakira și Dua Lipa au refuzat să participe la această Cupă Mondială din cauza rapoartelor proaste ale Qatarului în ceea ce privește drepturile omului.

“Evident că oamenii se pot gândi că Maluma nu are o problemă cu încălcările drepturilor omului în această țară, nu-i aşa?”

Starul a replicat rapid: „Da, dar este ceva ce eu nu pot să rezolv. Am venit aici doar ca să mă bucur de viață, să mă bucur de fotbal, de petrecerea fotbalului.

„Nu este de fapt ceva în care trebuie să fiu neapărat implicat.

„Sunt aici și mă bucur de muzica mea, de viața şi de frumuseţea jocului de fotbal.”

După ce Maluma a întrebat dacă trebuie să răspundă la întrebarea „văruită”, oamenii sunt auziți vorbind în fundal, dar nu se poate desluși ce se spune.

Maluma spune apoi „Nu se face asta”, în timp ce se ridică pentru a părăsi interviul și îl numește pe reporter „nepoliticos”.

Ca răspuns, Vardi întreabă: „Sunt nepoliticos? De ce sunt nepoliticos Maluma? Asta spun oamenii, asta cred oamenii.

Cântăreţul, care are o iubită pe nume Susana Gomez, este văzut petrecând în deșert cu Minaj și Fares în videoclipul cu imnul Cupei Mondiale.

În videoclipul muzical al piesei, Minaj ajunge într-un autobuz plin de petrecereţi înainte ca Fares și Maluma să se alăture mai târziu.

Maluma a înregistrat anterior o melodie pentru Cupa Mondială din Rusia 2018.

În 2019, a apărut într-o colaborare cu Madonna, a dat vocea personajului Mariano din filmul ‘Encanto’ produs de Disney în 2021 și a jucat alături de Jennifer Lopez în filmul din 2022 ‘Marry Me’.

Alți interpreți precum Dua Lipa și Rod Stewart au respins invitația de a cânta, invocând încălcările drepturilor omului în țară.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase De la independența sa acum peste treizeci de ani, Republica Moldova...

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului Săptămâna trecută, Parlamentul a fost gazda mai multor grupuri de elevi cu vârsta cuprinsă...

Ultima zi a recensământului populației

Ultima zi a recensământului populației Astăzi, 7 iulie, este ultima zi a recensământului populației. Conform datelor preliminare prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS), în...

În posturile vamale, fluxul de trafic a constituit 12 228 de perfectări pe sensurile de intrare/ieșire în/din Republica Moldova

În posturile vamale, fluxul de trafic a constituit 12 228 de perfectări pe sensurile de intrare/ieșire în/din Republica Moldova Perioada: ora 07:00, data 06.07.2024 până...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.