Marina Tauber a depus o plângere la Procuratura din Bălți

Publicat:

Marina Tauber a depus o plângere la Procuratura din Bălți

Deputata Marina Tauber o acuză pe președinta Consiliului Electoral din Bălți, Svetlana Colesnic, că ar fi dat dovadă de un comportament agresiv, bazat pe ură din considerente politice, și a depus un denunț penal împotriva Consiliului Electoral al circumscripției electorale din municipiul Bălți nr. 2.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tauber a scris că în denunț sunt vizați și factori de decizie din conducerea Comisiei Electorale Centrale (CEC), care ar fi exercitat presiuni asupra deputatului, transmite Știri.md.


„Considerăm că aceste autorități electorale au încălcat grav prevederile legii penale, au emis decizii abuzive, ca urmare a depășirii atribuțiilor și din motive de prejudecată. În acest mod, Svetlana Colesnic și complicii ei din CEC au emis un act unilateral, fără a convoca ședința organului electoral, sfidând grav atribuțiile prevăzute de lege. Președinta Consiliului Electoral al circumscripției electorale din municipiul Bălți nr. 2 a executat indicații ilegale din partea CEC și a dat dovadă de un comportament agresiv, bazat pe ură din considerente politice”, a scris Tauber.

Marina Tauber a depus o plângere la Procuratura din Bălți

Marina Tauber nu a fost admisă în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 5 noiembrie curent. Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți i-a trimis răspunsul negativ candidatei.

Tauber s-a arătat nemulțumită de decizia Consiliului Electoral al Circumscripției Bălţi și a făcut scandal.

Citeşte şi: S-A AFLAT! România este cel mai mare exportator de arme în Ucraina – Stiripesurse.md

Prin urmare, Marina Tauber a contestat refuzul Consiliului Electoral al Circumscripției Bălţi de a o înregistra în calitate de candidată independentă la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălţi.

Ulterior, Comisia Electorală Centrală a venit cu un răspuns la cererea Marinei Tauber prin care contestă refuzul Consiliului Electoral de Circumscripție Bălți de a o înregistra în calitate de candidată la alegerile pentru Primăria municipiului Bălți.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șeful ONU cere încetarea ‘vărsării de sânge’ în Fâşia Gaza şi Liban

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut sâmbătă încetarea "violenţelor şocante" şi a "vărsării de sânge" în Fâşia Gaza şi Liban, cu două...

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani Numărul cadrelor didactice care activează în sistemul de învățământ a scăzut în ultimii trei...

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au demarat, sâmbătă seara, o...

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM Aproximativ 60 de case vor fi eficientizate energetic, anunță Centrul Național pentru Energie Durabilă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.