Marina Tauber amenință cu judecată după ce CEC a respins contestația Arinei Corșicova

Publicat:

Deputata Marina Tauber amenință cu judecată după ce CEC a respins contestația Arinei Corșicova, scoase din cursa electorală de la Bălți. În context, Tauber a declarat că decizia a fost luată ilegal, ba mai mult, ar fi fost luată de guvernare.

„O ilegalitate absolută și încălcarea tuturor principiilor democratice! Mai mult decât atât, această autoritate, care a devenit inutilă, nici măcar nu i-a ascultat pe avocați! Nu pot spune că am rămas consternați de o asemenea decizie și comportament. Fărădelegea actualului guvern nu mai surprinde pe nimeni. Sunt convinsă că autoritățile se comportă astfel pentru că le este frică. Vede un concurent politic puternic, și face totul pentru a-l elimina din alegeri. Și nu este pentru prima dată.


Citește și : Energia electrică se ieftinește

Este important să înțelegem că decizia Comisiei Electorale Centrale nu este sfârșitul, ci doar o etapă intermediară. Nu ne gândim să renunțăm. Bineînțeles, avem un plan de acțiuni pentru un astfel de caz, și vom continua lupta și mai intens. Vor urma instanțele judiciare, și credem că Arina Corșicova va fi restabilită în cursă”, a scris Marina Tauber într-un mesaj pe Telegram.

Amintim că Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul Șansă și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, rămâne în afara cursei electorale, după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a respins sesizarea depusă de aceasta.

Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul Șansă și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, a fost exclusă din turul doi de scrutin.

Decizia a fost luată marți seară, 7 noiembrie, de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți. Cererea privind excluderea din cursa electorală a Arinei Corșicova a fost depusă de Ștefan Gligor și candidatul susținut de Partidul Schimbării pentru Primăria Bălți, Nicolae Grigorișin. 

Citește și : Alți nouă moldoveni au fost evacuați din Fâșia Gaza

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Casa de modă Calvin Klein revine pe podiumurile de defilare

Casa de modă Calvin Klein revine pe podiumurile de defilare Casa de modă Calvin Klein şi-a anunţat joi "revenirea în viitorul apropiat pe podiumurile de...

Regele Charles va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour

Regele Charles va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour,...

Poliţia a monitorizat decibelii de la concertul lui Taylor Swift în Madrid după ce localnicii s-au plâns de zgomot

Poliţia a monitorizat decibelii de la concertul lui Taylor Swift în Madrid după ce localnicii s-au plâns de zgomot Poliţia a măsurat nivelul decibelilor înregistraţi...

French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan ar fi scuipat un jucător

French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan ar fi scuipat un jucător French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.