Marina Tauber şi-a depus declaraţia de avere: A primit cadouri de aproape 70.000 de euro

Publicat:

Marina Tauber şi-a depus declaraţia de avere: A primit cadouri de aproape 70.000 de euro

În 2023, deputata Marina Tauber a primit cadouri în sumă de circa 69 de mii de euro. Totodată, parlamentara a împrumutat 60 de mii de dolari de la o reprezentantă a partidului „Șansa”, afiliat fugarului Ilan Șor, potrivit declarației de avere și interese personale depusă pe 31 martie de Marina Tauber.

Potrivit documentului, Marina Tauber, pe parcursul anului trecut, a ridicat de la Parlament salariul de 28 de mii de lei și indemnizații de aproximativ 7 000 de lei.


Citeşte şi: Trei vameşi au fost reţinuţi la Aeroportul Internațional Chișinău – Stiripesurse.md

Tauber a indicat și venituri obținut la ziua de naștere, dar și de 8 martie – 26 de mii de euro în sumă, iar sărbătorile de iarnă i-au adus parlamentarei 43 de mii de dolari, scrie zdg.md.

Marina Tauber şi-a depus declaraţia de avere: A primit cadouri de aproape 70.000 de euro

Doc: ani.md

În 2023, Marina a împrumutat 60 de mii de dolari de la Victoria Șapa, candidată la funcția de primar al municipiului Bălți pe listele partidului „Șansa”, scoasă din cursa electorală pentru alegerile locale generale. Aceasta urmează să întoarcă banii până în 2029.

Parlamentara indică și alte datorii în actul depus la ANI. Parlamentara datorează 1,75 milioane de lei Ilonei Șor, mama vitregă a oligarhului fugar Ilan Șor.

Doc: ani.md

În declarația de avere, Tauber a indicat un apartament de 72,8 m.p. Cota-parte: 7/18. Valoarea acestuia fiind 496 mii lei. Deputata a inclus și un apartament pe care îl închiriază din 2021 de 97,7 m.p. Tauber a indicat și o altă avere imobiliară de 119.8 m.p.

Marina Tauber şi-a depus declaraţia de avere: A primit cadouri de aproape 70.000 de euro

Tauber declară trei bunuri imobile. Un apartament moștenit de 72 de metri pătrați, dar și o casă de locuit și o altă avere imobilă, pe care le folosește în baza contractelor de locațiune, valoarea cărora nu o dezvăluie.

Deputata mai are un automobil de model VW Passat anul fabricației 2018, dobândit în 2019.

În document, Tauber a declarat un set cercei și inel Boucheron în valoare de 6 000 de euro, cadou obținut în 2020. Deputata a indicat și cercei Van Cleef (cadoul obținut în 2020), dar și un ceas Rolex (cadou primit în 2019) a căror valoare nu a indicat-o.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.