Medalii pentru moldovenii noştri la Campionatul Mondial de Lupte

Publicat:

Medalii pentru moldovenii noştri la Campionatul Mondial de Lupte

Sportivii din Republica Moldova au cucerit trei medalii la Campionatul Mondial de Lupte, rezervat participanților de până la 20 de ani.

Rostislav Covali și Eugeniu Mihalcean au obținut bronzul, iar Alexandru Solovei a luat o medalie de argint, transmite Tvr Moldova.


În categoria de până la 77 de kilograme, Alexandru Solovei a înregistrat patru victorii. În finală, însă, luptătorul de stil greco-roman din Republica Moldova a avut parte de un duel crâncen cu Alireza Abdevali.

Iranianul s-a impus la limită și a triumfat, iar Alexandru Solovei a fost recompensat cu titlul de vicecampion și medalia de argint.

Medalii pentru moldovenii noştri la Campionatul Mondial de Lupte

Iar Rostislav Covali a obținut bronzul în categoria de până la 97 de kilograme. În finala mică a competiției, tânărul s-a duelat cu armeanul Arshak Geghamyan, pe care l-a învins înainte de sfârșitul timpului regulamentar. Ultima medalie pentru Republica Moldova a fost adjudecată de Eugeniu Mihalcean, care a urcat pe podiumul de premiere în categoria de 86 de kilograme.

El a luat bronzul, după ce la învins pe Mushegh Mkrtcjyan, din Armenia. Campionatul mondial de lupte, rezervat sportivilor de până la 20 de ani, s-a organizat în Iordania.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.