Mii de spanioli au fost PĂCĂLIŢI de 1 aprilie! S-au pus DEGEABA la coadă la un centru de vaccinare

Publicat:

Persoane necunoscute au pus la cale o farsă neplăcută constând într-un fals apel la vaccinare adresat tuturor persoanelor de peste 80 de ani în oraşul Sevilla din sudul Spaniei, informează vineri DPA, potrivit agerpres.

Un mesaj despre care se pretindea că provenea din partea autorităţii sanitare, răspândit prin diferite grupuri WhatsApp, indica faptul că toate persoanele cu vârsta peste 80 de ani s-ar putea vaccina împotriva COVID-19 joi, chiar şi fără programare.


Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

O coadă de aproximativ 4.000 de vârstnici şi rude ale acestora s-a format la centrul de vaccinare, a relatat ziarul El Pais.

Autoritatea sanitară a activat ulterior personal suplimentar şi au fost puse la dispoziţie 2.000 de doze suplimentare de vaccin, astfel încât persoanele vârstnice adunate la coadă să nu fie nevoite să meargă acasă fără a fi vaccinate.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

Aceasta a fost însă o acţiune izolată şi doar persoanele care primiseră invitaţie au fost vaccinate, au indicat reprezentanţii instituţiei.

Autoritatea sanitară a formulat o plângere împotriva persoanelor necunoscute aflate la originea farsei pentru răspândirea apelului fals la vaccinare, care a afectat programul campaniei de vaccinare şi a condus la adunarea unei mulţimi periculos de mare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.