Ministrul israelian al securităţii, Itamar Ben-Gvir, a fost rănit uşor într-un accident de maşină

Publicat:

Ministrul israelian al securităţii, Itamar Ben-Gvir, a fost rănit uşor într-un accident de maşină

Ministrul israelian de extrema dreaptă al securităţii naţionale, Itamar Ben-Gvir, a fost rănit uşor vineri într-un accident de maşină şi dus la spital, a anunţat poliţia, adăugând că investighează circumstanţele producerii accidentului, relatează Reuters şi EFE.

Accidentul de circulaţie a avut loc în oraşul Ramle, în apropiere de Tel Aviv, în timp ce ministrul se întorcea de la locul în care o tânără a fost înjunghiată într-un incident pe care iniţial presa israeliană şi serviciul de urgenţă l-au calificat drept “terorist”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Potrivit martorilor citaţi de cotidianul Haaretz, maşina în care se deplasa ministrul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, conform EFE.

Mai multe imagini difuzate pe reţele de socializare arată vehiculul oficial al lui Ben-Gvir răsturnat pe mijlocul drumului.

Surse ale poliţiei au raportat că a avut loc o coliziune între două vehicule şi că trei persoane, inclusiv ministrul, au fost spitalizate.

Comisarul de poliţie Kobi Shabtai a confirmat rănirea altor două persoane în accidentul rutier, pe lângă ministrul Ben-Gvir.

Tânăra a fost înjunghiată în partea superioară a corpului şi dusă la spitalul Shamir Assaf Harofe, unde se află în “stare gravă”, a indicat serviciul de urgenţă israelian Magen David Adom (MDA).

Citește și : Adjunctul lui Şoigu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, riscă 15 ani de închisoare pentru că a luat mită

Şeful poliţiei districtului central, Avi Biton, a declarat că un tânăr de 21 de ani, care ar fi fost instabil mintal, a înjunghiat o tânără de 19 ani.

El a spus că suspectul a încercat să fugă de la faţa locului când un civil l-a împuşcat şi l-a “neutralizat”, fără a oferi alte detalii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Taylor Swift dă startul turneului său record în Europa, la Paris

Taylor Swift dă startul turneului său record în Europa, la Paris Megastarul american Taylor Swift dă startul turneului său record în Europa, joi, la Paris,...

Macron i-a oferit cadou lui Xi, între altele coniac şi ‘Notre-Dame de Paris’

Macron i-a oferit cadou lui Xi, între altele coniac şi 'Notre-Dame de Paris' Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a oferit luni omologului său chinez Xi Jinping,...

Cinci talente de urmărit la cea de-a 77-a ediţie a festivalului de Film de la Cannes; Sebastian Stan printre starurile emergente

Cinci talente de urmărit la cea de-a 77-a ediţie a festivalului de Film de la Cannes; Sebastian Stan printre starurile emergente Cea de-a 77-a...

Netflix anunţă începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului ‘Wednesday’

Netflix anunţă începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului 'Wednesday' Netflix a anunţat, marţi, începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului "Wednesday" în Irlanda şi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.