Moldoveancă abuzată de angajator în Italia. Femeia avea grijă de mama agresorului

Publicat:

Moldoveancă abuzată de angajator în Italia. Femeia avea grijă de mama agresorului

O moldoveancă a fost abuzată în Italia de bărbatul care o angajase să aibă grijă de mama lui vârstnică, scrie portalul rotalianul.com.

Citește și: Ce presupune aderarea la UE pentru sistemul de sănătate al R. Moldova


Potrivit sursei citate, abuzatorul ar fi pretins că salariul femeii include și raporturi intime cu el. Italianul în vârstă de 67 de ani din localitatea Solesino, provincia Padova din regiunea italiană Veneto, a fost arestat de polițiști după ce a fost găsit vinovat de abuzuri sexuale în formă continuă și a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare.

Conform ziarului Il Gazzettino, sentința a fost emisă de Parchetul din Padova, iar faptele incriminate datează din 2012. Victima, o femeie originară din Republica Moldova, avea 27 de ani la momentul respectiv și ajunsese în Italia cu promisiunea unui loc de muncă pe post de badantă la domiciliul bărbatului, pentru a avea grijă de mama bolnavă a acestuia.

La scurt timp după ce a început să lucreze însă, individul i-a propus tinerei îngrijitoare să întrețină relații intime cu el, susținând că salariul pe care aceasta îl primea, de 1.000 de euro, includea și astfel de servicii.

Refuzul femeii nu a fost respectat, în ciuda eforturilor sale de a-i explica bărbatului, care era adesea beat, că era căsătorită și avea și o fiică. Femeia moldoveancă a fost astfel forțată să suporte mai multe episoade de abuzuri, inclusiv pipăit și tentative din partea bărbatului de a întreține un raport intim complet cu ea.

În cele din urmă, ea a decis să denunțe abuzurile la autorități și, în urma unei anchete detaliate, bărbatul de 67 de ani a fost judecat și condamnat la închisoare, sentința devenind definitivă.

El a fost arestat la locul său de muncă și transferat la penitenciarul din Padova, mai precizează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

VIDEO – Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India

VIDEO - Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India Justin Bieber a oferit un spectacol incendiar la nunta anului, care are loc în...

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris De la Louvre la Musée d’Orsay, Parisul are, fără îndoială, unele dintre cele mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.