Moldoveanca Valeria Nicov, noua iubită a celebrului actor american Sean Penn

Publicat:

Moldoveanca Valeria Nicov, noua iubită a celebrului actor american Sean Penn

Actorul american Sean Penn de 64 de ani, câștigător de două ori al Oscarului, a avut o viață amoroasă tumultoasă: a fost căsătorit inițial cu Madonna, iar ulterior cu starul din „House of Cards”, Robin Wright, iar recent a divorțat de actrița australiană Leila George. Acum acesta a fost surprins sărutându-se pasional cu noua sa iubită, Valeria Nicov de 30 de ani, pe străzile din Madrid.

În timp ce se plimbau pe străzile din capitala Spaniei ținându-se de mână, actorul în vârstă de 64 de ani era tot numai un zâmbet. În pauzele pe care le făcea în vreme ce fuma pătimaș dintr-o țigară, cei doi își împărțeau gesturi tandre, potrivit ziarulnational.md.


Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Valeria Nicov este actriță din Republica Moldova și are doar 30 de ani, fiind mai tânără chiar și decât copiii iubitului ei. Hopper Penn și Dylan Frances Penn, copiii lui Sean Penn din mariajul cu Robin Wright, au 31, respectiv 33 de ani.

Actrița născută la Chișinău se află la începutul carierei cinematografice. Potrivit IMDb, ea a jucat în diverse piese de teatru, dar și în filme începând cu anul 2018.

Valeria este și model și declară că vorbește nu mai puțin de șapte limbi străine: româna, rusa, franceza, italiana, engleza, ucraineană și spaniolă.

Noua poveste de dragoste a lui Sean Penn vine la doi ani după ce actorul a divorțat de fosta sa soție, actrița australiană Leila George, în vârstă de 32 de ani, după doi ani de căsnicie.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează Târgul Meșterilor Populari, pe 28 septembrie

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează Târgul Meșterilor Populari, pe 28 septembrie Pe 28 septembrie, între orele 10:00 și 16:00, Muzeul Național de...

Belarus consideră că jocul mobil Pokémon GO ar fi un instrument al serviciilor secrete occidentale

Belarus consideră că jocul mobil Pokémon GO ar fi un instrument al serviciilor secrete occidentale Un oficial al Ministerului Apărării din Belarus a acuzat jocul...

Studenții din R.Moldova și Ucraina vor avea programe comune de studii

Studenții din R.Moldova și Ucraina vor avea programe comune de studii Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Națională „V.N.Karazin” din Ucraina vor organiza programe...

BNM atenționează cetățenii să mențină un grad înalt de confidențialitate a datelor de pe cardurile de plată

BNM atenționează cetățenii să mențină un grad înalt de confidențialitate a datelor de pe cardurile de plată Banca Națională a Moldovei atenționează moldovenii să mențină...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.