Moldovenii de peste Prut la sfat cu președinta Maia Sandu

Publicat:

Moldovenii de peste Prut la sfat cu președinta Maia Sandu

În contextul vizitei sale la București, șefa statului Maia Sandu s-a întâlnit și cu basarabenii stabiliți cu traiul peste Prut.

Citește și: O moldoveancă și-a pierdut viața în Portugalia


„Ei ne-au spus că au două case și vor să vadă bunăstare și democrație pe ambele maluri ale Prutului”, a comunicat președinta referindu-se la întâlnirea ei cu diaspora.

Șefa statului a discutat cu oamenii despre implicarea tinerilor, fondurile de pre-aderare, importanța participării la referendum, întărirea conexiunilor cu tinerii originari din Moldova, despre necesitatea combaterii știrilor false și proiecte de dezvoltare locală.

Șefa statului i-a invitat pe tinerii basarabeni să revină în Moldova „să pună umărul la procesul de aderare la UE și să lucreze în instituțiile de stat, inclusiv la noul Birou pentru Integrare Europeană” recent creat.

„I-am îndemnat să participe la referendum și să convingă rudele rămase în Moldova că aderarea la UE înseamnă pace, bunăstare și o viață mai bună pentru toți cetățenii”, a mai menționat Maia Sandu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.